Misschien sta je op een foto op mijn site. Heb je dit liever niet, laat het dan weten.

zondag 3 maart 2019

Voorbeschouwing EK Indoor dag 3 - Medaille voor Visser?

Nadine Visser veroverde vorig jaar WK-brons (foto ANP)

Vandaag wordt in Glasgow de derde en laatste dag van de Europese Kampioenschapen Indoor Atletiek gehouden. Voor Nederland komt alleen nog hordeloopster Nadine Visser in actie in de halve finale en daarna wellicht in de finale.

Nadine Visser dook zaterdag als enige atlete onder de 8 seconden in de series van de 60 meter Horden. In Birmingham veroverde de 24-jarige in 2018 brons bij het WK Indoor. Met een beste seizoenstijd van 7,96 staat ze 4e op de Europese ranglijst. Visser is vooral goed op het stuk tot de eerste horde. "Ik ga natuurlijk voor een medaille", liet ze weten aan de NOS.

Nadine Visser loopt om 12:25 uur in de eerste halve finale. Ze heeft dan baan 3. Als ze bij de snelste 3 loopsters in de serie of bij de 2 tijdsnelsten weet te eindigen, is ze zeker van de finale, die om 19:25 uur van start gaat.

Klik op deze link voor een livestream van het EK Indoor van Eurovision Sports. Verder is het toernooi o.a. te volgen bij NOS Studio Sport om 13:10 uur en 18:10 uur. Klik hier voor alle startlijsten en uitslagen op de website van European Athletics.

Geen opmerkingen: