Misschien sta je op een foto op mijn site. Heb je dit liever niet, laat het dan weten.

woensdag 6 maart 2019

Track & Field Run Aalten: spektakel gegarandeerd

De flyer die ik heb gemaakt voor de Track & Field Run 2019

De Track & Field Run is niet zomaar een hardloopwedstrijd, maar een cross met boomstammetjes, zand, gras, baan en veel bochten. Het evenement wordt op zaterdag 9 maart 2019 voor de 5e maal georganiseerd in Aalten en bestaat uit 6 onderdelen.

De organisatie van de wedstrijd ligt in handen van het Track & Field Team, het loopteam van atletiekvereniging AVA ’70. De opbrengsten van de Track & Field Run komen ten goede van het jaarlijkse traningskamp van de selectie in de meivakantie. De verschillende afstanden (1, 2 en 5 kilometer en estafettes) starten vanaf 13:00 uur op de atletiekbaan in Aalten. Het uitdagende crossparcours is uitgezet op het middenterrein. De 5 kilometer gaat vooral door het buitengebied van Aalten.

Programma
13:00 uur – Rinke ter Haar Architectuur Kids Run 1 kilometer (jeugd t/m 9 jaar)
13:10 uur – Rinke ter Haar Architectuur Kids Run 2 kilometer (jeugd t/m 15 jaar)
13:45 uur – Fiat Winkelhorst Sprintcross 2 kilometer (16 jaar en ouder)
14:00 uur – Die Laufprofis Ingenfeld / Weier 5 kilometer Run
14:45 uur – Erwin Wamelink TextPress Jeugd Estafette 4x500 meter
15:00 uur – Jansen Eupe Schilderwerken Cross Estafette 4x500 meter

Aan alle startnummers zit een chip van My Race Result, zodat alle uitslagen snel na de wedstrijd op www.ava70.nl terug te zien zijn. Via deze website is het ook mogelijk om in te schrijven. Na-inschrijven kan in het clubgebouw van AVA ’70 tot en met een kwartier voor aanvang van de wedstrijd. Inschrijfkosten, te betalen op de wedstrijddag zelf, zijn individueel 3 euro voor de jeugdafstanden en 5 euro voor de Sprintcross en 5 kilometer. De kosten voor de estafette bedragen 10 euro per team.

De Track & Field Run vormt tevens de finale van de Achterhoekse Crosscompetitie. Dat is een competitie, bestaande uit 3 hardloopwedstrijden over 5 kilometer van 3 verenigingen. Om mee te doen voor het klassement moet je ook al aan de KroeseWevers Cross en de Engbergenloop hebben meegedaan.

Loop jij ook mee op 9 maart?

Klik op deze link om je in te schrijven.

 De 5 kilometer gaat vooral door het buitengebied van Aalten. De kortere afstanden lopen volledig over het terrein van AVA ‘70.

Geen opmerkingen: