zondag 13 september 2015

Wijchen perfecte finishstreep voor Finale Athletics Champs


Afgelopen zaterdag werd in Wijchen de meet neergelegd voor ruim 200 atleten uit de regio. Zij lieten voor de laatste keer op hun best zien waarvoor zij al maanden voor trainen. Bij Atletiekvereniging Wijchen werd daar het startschot gegeven bij de laatste Athletics Champs voor dit jaar. Tijd om dus nog even flink punten op te halen voor je team.

Hoewel ook die dag de KrampRun was liet ik ook even zien wat ik in huis had. We starten met de estafette waar ik al goed kon sprinten en kleine passen om de pionnen. Voor mijn gevoel ging het wel goed, alleen moesten we tegen oudere A-pupillen, toch geen laatste, met 6 personen, allemaal 2x, in iets meer dan 3 minuten, daarna de B en C pupillen.

Verspringen stond daarna op het programma, dat ging goed! Dook goed naar voren, 3,10m!
Kogelstoten, ook ver en echt in houding, ruim 4m! Sprint, goeie voorduik, gevallen, wel naar EHBO, maar goeie tijd, 10,5 seconden. Slingeren, soort discuswerpen, leuk --> 13,50m. Goeie harde Vortexen, als een speer gegooid, onderhands, maar daar door beter! 23,5m PR!
Meters maken, niet te hard weg voor KrampRun, op het eind nog goed sprinten en in 6 minuten nog keurig 1325m. Wel misselijk onder rennen, maar toch goed.

Super finale afgelopen zaterdag in Wijchen met mooie prestaties! Teamleden en organisatoren bedankt! Alle uitslagen zie je op www.atletiek.nu. Houd www.ava70.nl in de gaten voor foto's.
Niet gewacht op prijsuitreking, KrampRun gehaald en toch nog 3e van A-pupillen met 6 leden!

20150912_111428.jpg wordt weergegeven

Geen opmerkingen: