maandag 14 september 2015

Varsseveld 5e Kramp Run 1km - 03:59 - 8e plaats J9

Als 8e in een mooie tijd over de finish.

Ondanks de regen werd het zaterdag toch een prachtig sportfestijn toen Kramp voor de 5e keer haar deuren opende voor de 5e editie van de KrampRun. Varsseveld werd al van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat helemaal piekfijn gemaakt voor een heus atletiekevenement. Dat het zo groot werd, was al bekend. 5e editie zorgt daarom voor regionale topatleten in de Achterhoek!

Bij de vrouwen liep Yasmin Hillebrink al ver duidelijk achter de motor aan, zij finishte net boven de 17 minuten, gevolgd door pelotonloopster, Marlin van Hal, die vorig jaar goud pakte terwijl de heren al ruim 14 minuten liepen. Ali Mohammed uit Afrika liep 2e met pelotonhouder Hendrik Pfeiffer als 1e in 14:18 minuten. Gert-Jan Wassink deed er alles aan om naar voren te gaan, maar kwam net iets te kort. Victor's Fruit werd bij de Recreanten loop eerste.

Zelf liep ik een goeie race onder de 4 minuten. Met goed van start in de binnenbochten. Niet gevallen maar zwaar. En dan denk je, huh? Maar dit zijn 1 van de laatste maanden 1km. Dus gassen! Vermoeiend voor de kerk. En dan, 't is maar 1 keer per jaar, versnellen tot de meet. Moe over de finish in tevreden tijd.

Nog achter Julian van Erkelens met een paar ''grote'' jongens.

Uitslagen en foto's op www.kramprunvarsseveld.nl

Geen opmerkingen: