zondag 20 september 2015

Aankondiging van de 2e HooilandRun in Lichtenvoorde

de flyer van de 2e HooilandRun op 27 september in Lichtenvoorde.
Zondag 27 september a.s. organiseert Wijkvereniging 't Hooiland de 2e editie van de HooilandRun in Lichtenvoorde. Met mooi parcours over de bosse gebieden van Lichtenvoorde. Met start & finish op de Johannes Vermeerstraat in Lichtenvoorde, bij Wijkvereniging 't Hooiland.

Om 11:00uur gaan de jongste deelnemers van start. Zij lopen over de mooie verharde zandpaden van Lichtenvoorde één ronde langs de mooie bosachtige gebieden. Twintig minuten later starten de lopers vanaf 10 jaar, zei lopen 2km, het parcours 2x. Hierna is aansluitend prijsuitreking.

Recreanten en Toplopers kunnen zich om 11:45uur melden. Dan start de 5km. En om 12:30uur de tien, zij lopen 2 rondes. De route loopt op en om de Lichtenvoordse wijk ’t Hooiland, over glooiende, hobbelige wandelpaden, 2 klimmetjes (viaduct en vlinderbrug) en fietspaden. Waar nodig zullen verkeersregelaars de veiligheid bewaken. Als alle lopers binnen zijn, zal er prijsuitreiking zijn, in verschillende categorieën

Je kunt je inschrijven op de wedstrijddag vanaf 10.00 uur ’s ochtends tot ca. 20 minuten voor aanvang van de desbetreffende afstand. Kinderen betalen 3 euro, Volwassenen 5 euro. Lopers van 't Hooiland zijn gratis! Er is gelegenheid tot omkleden en douchen bij Fitnesscentrum “de Buurman” op ongeveer 100m afstand van de start en finish.

Prijzen voor nummers 1, 2 en 3 in categorie, prijsuitreking aansluitend, 1 en 2km en 5 en 10km. Voor alle deelnemers is er een mooie herinnering na afloop van de wedstrijd terwijl speaker Dirk Vreman alles mooi aan elkaar praat. Bij inschrijven ontvang je een polsbandje, waarmee met tijdregistreren wordt gewerkt.

Meer informatie op www.hethooiland.nl/RUN
IMG_7570.jpg

Geen opmerkingen: