Misschien sta je op een foto op mijn site. Heb je dit liever niet, laat het dan weten.

zondag 6 september 2015

Aankondiging van de 2e GUV ZomeravondRun in Aalten

Een prachtige jassenwissel met de 1km, vorig jaar, door Lars Rossel.
  Op dinsdag 15 september a.s. vindt de 4e etappe plaats van de serie zomeravondlopen,
De wedstrijd van 7 juli werd geanuleerd door de warme weersomstantigheden en we hopen dat dit de nieuwe definitiefe datum gaat worden als mooie afsluiting voor een serie zomeravondlopen bij Ava'70.

Om 19.00 uur valt het startschot voor de kinderen tot en met 9 jaar, die 1000 meter op de baan afleggen en dat is al een ervaring op zich met alle toeschouwers die de talenten aanmoedigen. Een kwartier later is het de beurt aan de jongens en meisjes van 10 tot en met 15 jaar, die een parcours lopen met een lengte van 2 kilometer. Zij verlaten de baan en gaan richting het Walfortbos, om na het draaipunt dezelfde route terug te lopen naar de finish.

http://www.ava70.nl/downloads/GUVRUN-5km-parcours.jpg
Klik op het parcours voor een grotere weergave.
Er zal ongetwijfeld een groot peloton atleten en atletes om 19.45 uur aan de start staan bij het laatste programmaonderdeel, de 5 kilometer. Een prachtige route wacht de deelnemers in het Aaltense buitengebied  met verharde wegen, zand- en bospaden. De 5-kilometerlopers zullen in de omgeving van het Walfort en de bossen lopen met een kruising bij 't Haart.         
                                                          
Voor alle deelnemers is er na afloop een mooie herinnering. Daarna zijn er bij de jeugdlopen bekers voor de eerste drie aankomende jongens en meisjes. Sponsor GUV stelt voor de winnaars en winnaressen op de 5 en 10 kilometer waardebonnen beschikbaar.

Voorinschrijving voor de G.U.V. Zomeravondrun is mogelijk via de site: www.ava70.nl. En de organisatie hoopt dat veel deelnemers daar gebruik van gaan maken. Op de wedstrijddag is inschrijving mogelijk in het clubhuis van AVA`70 vanaf 18.15 uur, tot een kwartier voor aanvang van de wedstrijd. De inschrijfkosten bedragen voor deelname aan de 1 en 2 kilometer is € 3,00 en bij de 5 en 10 kilometer € 5,00. De GUV Zomeravondrun is een mooie gelegenheid om vlak voor de vakantie de vorm te testen of (nog) een keer volle bak te gaan.
 
Meer informatie: www.ava70.nl 
Klik voor meer informatie op onderstaande links:

flyer 

inschrijven 

Parcours 5km 


site organisatie 

Geen opmerkingen: