Misschien sta je op een foto op mijn site. Heb je dit liever niet, laat het dan weten.

zaterdag 3 maart 2018

Track & Field Run 2018 Nieuwsflits

Het Track and Field Team van AVA’70

Het duurt niet lang maar voor de Track & Field Run, die volgende week zaterdag wordt gehouden. De organisatie is in handen van het Track and Field (baan en veld) Team van AVA’70. Om zoveel mogelijk korting te sparen voor het trainingskamp in het Duitse plaatsje Daun in de meivakantie, zullen er ook nog wat activiteiten aan voorafgaan.

Vandaag wordt er bij Karwei in Aalten pannenkoekenmeel verkocht, om zoveel mogelijk korting te sparen op het kamp. De T&F’ers zijn al druk bezig geweest om het overheerlijke meel van de Prins van Oranje uit Bredevoort te sorteren en vandaag wordt het van 10:00uur t/m 16:00uur verkocht. Een kilozak, dat in de vriezer erg lang houdbaar blijft, kost slechts €2,- en voor €5,- krijg je 3 kilo! Je kunt het ook reserveren; laat een berichtje achter op Facebook of ga naar de AVA’70 kantine en vul je bestelling in op de lijst.

Vrijdag 9 maart is het tijd voor een gezellige zit bij AVA’70, het sportcafé. Er is een pubquiz, waar je alleen of met een groepje aan mee kan doen. Bied het hoogste bod en een T&F lid wast je auto of verzorgt een atletiekclinic. Ga voor meer info naar www.ava70.nl. En dan een dag later... DE RUN! Kidscross, sprintcross, 5 kilometer en twee estafettes! Loop samen met 3 andere deelnemers 4x500 meter over een uniek crossparcours! Geef je voor zondag 4 maart 14:00uur op en ontvang een startnummers met (team)naam! KLIK HIER VOOR INSCHRIJVEN!!!

Geen opmerkingen: