Misschien sta je op een foto op mijn site. Heb je dit liever niet, laat het dan weten.

zondag 24 april 2016

Bram van Polen 200ste Jeugdlid AVA'70

Bram van Poolen heeft zich als 200ste aangemeld als jeugdlid van AVA'70

Vorige week kon bij AVA`70 de vlag uit, want het 200e jeugdlid had zich aangemeld bij de atletiekvereniging. De 10-jarige Bram van Polen bleek de gelukkige te zijn. Een prachtig hoogtepunt voor de club, waar met name de jeugdafdeling de afgelopen jaren een stormachtige ontwikkeling doormaakte.
Hoofdtrainster Sien Meinen heeft wel een verklaring voor deze sterke groei.
“Natuurlijk heeft de aanleg van ons nieuwe complex een grote rol gespeeld bij de sterke toename van het aantal pupillen en junioren. Maar belangrijker is denk ik onze visie op de jeugdsport en de wijze waarop het enthousiaste team van jeugdtrainers dit overbrengt op de jeugd. We willen de kinderen in 1e instantie vooral plezier laten beleven aan sport of je nu een goede atleet bent of wat minder getalenteerd. De trainers motiveren, stimuleren en moedigen aan en het is fantastisch om te zien hoe de kinderen dit overnemen. Steeds weer worden er nieuwe spelvormen bedacht, waardoor elke training weer anders en uitdagend is. Daarnaast bedenken we elke keer weer activiteiten, waar we met zijn allen naar toe gaan, zoals een avondloop in het bos of trainen op het motorcrosscircuit. Met een groot peloton gaan we met de jeugd op pad naar een wedstrijd en het deelnemersveld kleurt dan dikwijls geel en blauw. Andere verenigingen vragen zich nog wel verbaasd af hoe wij dat voor elkaar krijgen? Nou dankzij onze jeugdtrainers dus….” 
Jubilaris Bram van Polen was volledig verrast dat hij het 200e jeugdlid was, maar vond het natuurlijk wel tof. Zeker toen hij nog een paar leuke cadeaus in ontvangst mocht nemen. Bram speelt graag buiten en na een paar proeftrainingen was hij zo enthousiast, dat de aanmelding een feit werd. Bram wist wel dat het 200e lid in aantocht was, maar dat hij het uiteindelijk werd, maakte hem erg blij. 

Overigens loopt de teller gewoon door, want de belangstelling om bij AVA`70 te komen sporten blijft onverminderd groot. De jeugdtrainers draaien overuren, maar het enorme enthousiasme van de pupillen vormt een grote inspiratiebron om op de ingeslagen weg door te gaan! 

Geen opmerkingen: