Misschien sta je op een foto op mijn site. Heb je dit liever niet, laat het dan weten.

dinsdag 19 april 2016

Aankondiging van de 3e Koningsloop in Aalten

 
Er was veel deelname aan de 2e editie
Op woensdag 27 april houdt AVA`70 in samen werking met de Stichting Oranje- Comité Aalten de derde editie van de Koningsloop. De wedstrijd mag zich jaarlijks verheugen op een groot deelnemersveld van Aaltense- en regionale lopers en loopsters. Met name de onderdelen voor de kinderen, blijken erg populair te zijn. Dit keer presenteert AVA`70 tijdens de wedstrijd met trots de nieuwe hoofdsponsor, OWM Achterhoek verzekeringen en dit heeft dan ook een naamswijziging van de loop tot gevolg.
Het parcours van de Koningsloop slingert door de dorpskern van Aalten, met start en finish op de vernieuwde Markt in het feestelijk versierde centrum. Dus de heuveltjes, de klinkers, het valse plat en alle bochten zullen de deelnemers elke ronde weer treffen op weg naar de meet. Daar kunnen de atleten rekenen op een geweldige ontvangst van opa`s, oma`s, moeders, vaders en overige supporters.

Het programma luidt als volgt: 11.30 uur: start prestatieloop jongens 4 t/m 9 jaar (1 ronde); 11.40 uur: start prestatieloop meisjes 4 t/m 9 jaar (1 ronde); 11.50 uur: start prestatieloop jongens 10 t/m 15 jaar (2 ronden); 11.50 uur: start prestatieloop meisjes 10 t/m 15 jaar (2 ronden); 12.05 uur: start 5 kilometer prestatieloop voor dames en heren (6 ronden). 
Het inschrijfgeld bedraagt voor kinderen tot en met 15 jaar € 2,50, terwijl atleten en atletes die aan de 5 kilometerwedstrijd deelnemen € 5,00 betalen.

De voorinschrijving voor de derde Koningsloop is vanaf heden geopend. Op de site van AVA`70 staat rechtsboven de aankondiging van de wedstrijd met een link naar de inschrijving. Het betalen van het inschrijfgeld geschiedt bij het afhalen van het startnummer op de wedstrijddag zelf, op de Markt. Inschrijven is tevens mogelijk op maandag 25 april van 19.00 uur tot 20.00 uur in de Groen van Prinstererschool aan de Ludgerstraat in Aalten. Ook op de wedstrijddag zelf, 27 april, kan er worden ingeschreven bij het wedstrijdsecretariaat op de Markt in Aalten, vanaf 10.30 uur. 

De organisatie verzoekt lopers en loopsters die willen deelnemen, gebruik te maken van de mogelijkheid tot voorinschrijving.

Klik voor meer informatie op onderstaande links


27 april Koningsloop Aalten

Bron: www.geertwevers.blogspot.nl

Geen opmerkingen: