Misschien sta je op een foto op mijn site. Heb je dit liever niet, laat het dan weten.

zondag 22 november 2015

Koude 3 editie BoekelderCrossCompetitie 2015 // 1km - 4:19 min - 5e plaats J9

 
In duel met Stef Grotenhuis (blauw) nu nog voor me.

Aan de start van de 3/4 boekeldercrosscompetitie stond al veel jeugd met lange broek bij de start. Het werd een koude editie. Om 13:00uur werden de jongsten van de 1000 meter wegeschoten door houder Dirk ter Maat. Veel deelnemers bleken aan de start te staan van de 1km.

Op het eerste lange bospad kon je moeilijk vooruit lopen. Ondanks de kou, liep ik nog aardig op tempo. Maar geen PR dacht ik (dat kan ook haast niet). Een belangrijk stuk is de verharde weg, hier kun je namenlijk deelnemers inhalen. Ik liep nog een stuk met Stef Grotenhuis, maar gelukkig kon ik uit het bos weer inhalen, toch nog 4:19 minuten.

Om 13:15uur de 2km, iedereen stond al binnen warm te worden, terwijl de oudere jeugd dapper verder streed. Helaas werd hier geen parcoursrecord gelopen, maar we hebben nog een week. LAZ Rhede bleek te sterk te zijn voor Ruben Boekelder en Eva Bruil, die toch mooi het podium geel kleurde, hopelijk voor volgende week....

Ook de 5 en 10 km stond vol met veel deelnemers, nu ook veel van Argo en natuurlijk LAZ-Rhede. Vandaag pakte Mark te Brake prachtig de 2e plek. De 1e plek was voor Doetinchem bij de 10km. Stan Prinsen liep onder de jeugd een mooie tijd in de 5km. Tim te Brake werd in 17:14 min mooi 3e. Onder de deelnemers deze editie veel AVA geel!

Wie gaat er volgende week winnen, dan wordt alles bepaald, misschien stuurt sint zijn pieten wel naar de ringkamp? Sven of Tim bij de 1km, spannend, tot volgende week! 

Verslag 3e Cross
Uitslagen week 3
Tussenstand
Foto's op Geert Wevers Weblog
 

Geen opmerkingen: