Misschien sta je op een foto op mijn site. Heb je dit liever niet, laat het dan weten.

zaterdag 7 november 2015

Aalten 1e Boekelder Cross 2015 - 1km - 04:19 min - 5e plaats J9

 De start van de 1km jeugd bij de 1e BoekelderCross van 2015.

 Lekker weer aan de start bij de 1/4 boekeldercross zaterdagen in november.
Startnummer 1 lag weer voor mij op het wedstrijdsecretariaat. Een windje blies gezellig over de atleten heen en ik liep het parcours even voor mezelf.
De wind stond nog tegen, maar verder mooi parcours en de wegen vrij gemaakt.

Deze editie nog 1km, wat altijd geld (maar voor iedereen) de laatste 5 minuten spanning!
Nou ja, spanning. Nu je ouder wordt niet erg - maar je voelt het, en het moet ook, want als je nu bijna 10 bent en laat voordringen 15 minuten voor de start, dan ben je gek!
Voordringen, zo ben ik niet. Maar we stonden goed vooraan.

Nog 1 minuut in de microfoon. Daarna werd de zenuwachtigheid verlost. Als nou eenmaal het pistool is geweest, hoef je (ik dus) nergens aan te denken. Goed op tempo, weer net zo als vorig jaar. Ik liep mooi even met Ruben Jansen. En daarna soepel maar pittig de heuvel op. Het ging goed. Dan uit het bos bij veel publiek, sprinten! Keurige tijd gefinisht in 04:19 minuten. Sven Meinen ging als een speer en finishte in 3:55.

Bij de 2km won Tim Mengerink van Ava'70 gevolgd door Ruben Boekelder in 07:10. Bij de 10-11 jarigen won Twan Meinen op de voet van zijn broer en bij de meisjes weer raak voor AVA'70. Foto's gemaakt door Geert Wevers en uitslagen online op www.ava70.nl, tot volgende week!

 
 Veel jeugd bij de 1km in het bos bij de Ringkamp.

1 opmerking:

Veronique zei

Hallo Tijn. Gave site heb je. Je vader vertelde erover. Daar voetbal ik mee. Ik wou dat ik ook zo goed kon schrijven over wedstrijden. En dat ik net zo goed kon hardlopen!

Succes met je blog, ik ga vast nog vaker even kijken. Groeten, Harro