Misschien sta je op een foto op mijn site. Heb je dit liever niet, laat het dan weten.

dinsdag 10 november 2015

Drie nieuwe dames voor K3 gevonden

Drie nieuwe dames voor K3 gevonden Al maanden hebben ze erom gestreden. Wie worden de opvolgers van Karen, Kristel en Josje. Uit 6000 inschrijvingen hebben ze afgelopen vrijdag eindelijk een winnaar gekozen. Een spannende strijd tot op de uitslag. Er werd kritischer dan ooit gekeken door Gert Verhulst (bekend uit Samson en Gert) en de 3 meiden Karen, Kristel en Josje.

K3 bestaat al ruim 15 jaar, 1 miljoen concertbezoekers en 6 miljoen verkochte Cd's, 5 musicals, een eigen tv serie en al 3 films. K3 is een fenomeen wat begon met Karen, Kristel en Katleen. En dat moet zo blijven.

We hoeven niet langer in spanning te zitten: de nieuwe K3 is gisteravond na een zenuwslopende wedstrijd eindelijk bekend. De Nederlandse Klaasje en de Belgische Hanne en Marthe vormen voortaan de nieuwe K3.

Zo snel mogelijk gaan ze aan de slag, met de oude K3 en binnenkort ook zelf met een videoclip. En gaan ze het beter doen. K3 is toch tevreden met de uitslag - maar het lag dicht bij elkaar. Hopelijk gaan ze er iets moois van maken, en kunnen ze de volgende 10 jaar vooruit.

1 opmerking:

Milan zei

mamase mamase zingen ?!