Misschien sta je op een foto op mijn site. Heb je dit liever niet, laat het dan weten.

maandag 14 december 2015

Aankondiging van de 2e Seesing Nieuwjaarsrun in Zieuwent

De flyer van de 2e Nieuwjaarsrun op 3 januari 2016.

Op zondag 3 januari 2016 organiseren voetbalvereniging R.K.Z.V.C en Perfect Running voor de 2e keer de Nieuwjaarsrun Zieuwent. Het parcours loopt over fraaie npaden en door de kern van Zieuwent. De deelnemers kunnen kiezen uit 2 afstanden: 5 ( 1 ronde) en 10 kilometer (2 ronden). De start van beide afstanden is om 12:00 uur. 

Uiteraard kan er ook gewandeld worden. Inschrijven is mogelijk vanaf 11:00 uur tot 11:45 uur. Vooraf inschrijven is ook mogelijk. Dat kan door een mail te sturen naar nieuwjaarsrun-zieuwent@hotmail.com. De voorkeur gaat uit naar digitaal inschrijven. Dit jaar vindt er ook een KidsRun plaats van 1,5 km, je kunt al inschrijven en deelname kan t/m 10 jaar.
Deelname is voor RKZVC-leden gratis. Aan niet-leden van RKZVC zal een inschrijfgeld van € 5,- worden gevraagd. Er zijn leuke geldprijzen voor de snelste mannen en vrouwen beschikbaar gesteld. De start en de finish is bij de kantine van R.K.Z.V.C. Er is voldoende gelegenheid om na de run te douchen. De organisatie ziet u graag op zondag 4 januari. Een mooi sportief begin van het nieuwe jaar. Na afloop bent u van harte welkom in de kantine voor koffie, soep of een drankje.

(deze flyer is bewerkt door Tijn Piest)
Klik voor meer informatie op onderstaande link 
site organisatie
AVA-leden zullen ongetwijfeld ook aan de start verschijnen.

Geen opmerkingen: