Misschien sta je op een foto op mijn site. Heb je dit liever niet, laat het dan weten.

vrijdag 25 december 2015

Aankondiging van de 2e NieuwjaaarsRun in Zieuwent

De flyer van de Nieuwjaarsrun in Zieuwent
Op zondag 3 januari organiseren voetbalvereniging RKZVC en Perfect Running voor de 2e keer de Seesing Personeel Nieuwjaarsrun. Het parcours loopt over fraaie kerkenpaden en door de kern van Zieuwent.

De deelnemers kunnen kiezen uit 2 afstanden: 5 en 10 km. De deelnemers aan de 5 km lopen de ronde 1 keer en de deelnemers aan de 10 km lopen de ronde 2 keer. De start van beide afstanden is om 12.00 uur. Nieuw dit jaar is de kidsrun. Dat is een afstand van circa 1,5 km voor kinderen t/m 10 jaar. De start is om 12.05.

Inschrijven is mogelijk vanaf 11.00 uur tot 11.45 uur. Vooraf inschrijven is ook mogelijk. Dat kan door een mail te sturen naar nieuwjaarsrun-zieuwent@hotmail.com. Het inschrijfgeld is voor beide afstanden € 5,-. RKZVC betaalt dit voor de eigen leden.

Start en de finish zijn bij de kantine van R.K.Z.V.C. Er is voldoende gelegenheid om te douchen na de run. Er zijn leuke geldprijzen voor de winnaars en voor alle deelnemers ligt er een sportdrankje te wachten bij de finish.

De organisatie ziet u graag op zondag 3 januari. Een mooi sportief begin van het nieuwe jaar. Na afloop bent u van harte welkom in de kantine voor koffie, soep of een drankje. Na afloop zal direct de prijsuitreiking plaatsvinden. Daarna volgt de nieuwjaarsreceptie met daarin ook de loting van het Seesing Tournament 2016

Klik voor meer informatie op de volgende link

Geen opmerkingen: