Misschien sta je op een foto op mijn site. Heb je dit liever niet, laat het dan weten.

dinsdag 13 november 2018

Kramp Run schenkt ruim € 11.000 aan Kanjers voor Kanjers

De cheque-overhandiging voor het gebouw van Kramp (foto Jenny Braaksma)

Nieuws van de organisatie

De Kramp Run 2018 leverde maar liefst € 11.089 op! Het bedrag is, net als de voorgaande jaren geschonken aan Stichting Kanjers voor Kanjers. Reinier Slöetjes en Frans Berends overhandigden namens Kramp de cheque aan Stichting Kanjers voor Kanjers

Mede door deze bijdrage realiseerde de stichting het Kanjerfestijn op het Hippisch Festijn. Kinderen met een beperking namen deel aan diverse activiteiten zoals ponys knuffelenpony’s rijden, knutselen en een ritje op de menwagen. Een deel van het bedrag werd besteed aan een ballonvaart voor een aantal kinderen en hun ouders. Een jongen die door 
zijn verminderde spierkracht niet goed meer kan fietsen werd blij gemaakt met trapondersteuningVan het overige geldbedrag gaan 200 kinderen met een beperking nog klimmen en klauteren in het klimbos in Ruurlo.

Gerrit Dijkslag, mede-organisator van de Kramp Run is tevreden met de opbrengst. ‘Dankzij sponsoren zoals Kramp, deelnemers en vele vrijwilligers kunnen we het volledige inschrijfgeld van de BusinessRun gebruiken voor het goede doel. Met de ruim 11.000 euro kan Kanjers voor Kanjers weer mooie dingen doen.”

Kramp Run Varsseveld steunt stichting Kanjers voor Kanjers al jaren. De stichting heeft als doel kinderen te laten sporten en spelen die anders niet zo snel in de gelegenheid hiertoe zijn. Meer informatie over de stichting is te vinden op www.stichtingkanjersvoorkanjers.nl.

De Kramp Run, een samenwerking tussen atletiekverenigingen ARGO Atletiek uit Doetinchem, Ava’70 uit Aalten en Atletico’73 uit Ulft werd op zaterdag 8 september voor de achtste keer gehouden.

Op de foto zie je v.l.n.r.: bovenaan het bestuur van de Kramp Run: Gerrit Dijkslag, Pieter Hubers en Richard Vels, daaronder Reinier Slöetjes (Kramp), Adri Koops en Sandra Winkelhorst van Kanjers voor Kanjers en Jan Frans Berends (Kramp).

Bron: Organisatie Kramp Run Varsseveld.

Geen opmerkingen: