vrijdag 15 juni 2018

Laat je auto wassen bij AVA ‘70!


De leukste, gezelligste, fanatiekste en jongste carwash komt terug! De ‘AVA Meets Texel Carwash’. Na een succesvol debuut waarbij 200 auto’s zijn gewassen, is de datum dit jaar vastgesteld op zaterdag 16 juni. Tussen 09:00uur en 16:00uur zullen ruim 50 C/D junioren op het AVA ‘70 terrein in Aalten uw auto schoon spoelen en met schuim en water brandschoon maken, zodat u tevreden weer de parkeerplaats van de atletiekvereniging verlaat.

Waarom de ‘AVA Meets Texel Carwash’?
In augustus wordt er voor 50 C&D junioren en 10 begeleiders een weekendje Texel georganiseerd, waarbij gezelligheid en lol maken met vrienden voorop staat. Dit om de jeugd van AVA ‘70 tussen de 10 en 14 jaar bij de club te behouden en de daar staat de organisatie, Team Happy Code, ook voor. Om alles zo goedkoop mogelijk te halen wordt deze zaterdag een Carwash georganiseerd, waarbij u kunt helpen!

De tarieven
€5,00 - Standaard: voorspuiten, insoppen, afspoelen, droogmaken.
€10,00 - Private: voorspuiten, insoppen, extra waxlaagje, afspoelen, droogmaken, binnenkant stofzuigen, kopje koffie.

Daarnaast kunt u genieten van een (h)eerlijke kop Beukenhorst koffie in de kantine van AVA ‘70. Voor €1,- steunt u de 60 reizigers naar Texel!

Kom morgen allemaal naar de Bredevoortsestraatweg 110A in Aalten en laat uw auto wassen door de junioren van AVA ‘70. Steun de AVA-jeugd richting Texel!

Geen opmerkingen: