Misschien sta je op een foto op mijn site. Heb je dit liever niet, laat het dan weten.

vrijdag 1 juni 2018

3e Grachtenloop Bredevoort op woensdag 6 juni 2018

Zelfgemaakte flyer van de Grachtenloop 2018

Op woensdag 6 juni wordt de eerste zomeravondloop door AVA ‘70 van 2018 gehouden: de 3e Grachtenloop in Bredevoort. De organisatie ligt in handen van de Aaltense atletiekvereniging en comité Bredevoorts Volksfeest. De wedstrijd vormt de opening van het volksfeest en de start en finish is aan de Izermanstraat, nabij het feestterrein en ‘t Grachthuys. 

Het parcours van de wedstrijd loopt langs de Slingeplas, de Gracht en door het vestingstadje. Zandpaden, verharde wegen en kasseistroken zullen elkaar afwisselen. De wedstrijd kent 4 onderdelen: de 1100 meter en 1200 meter voor de jeugd en de 5 en 10 kilometer. Bij de finish kunnen de vermoeide lopers rekenen op het commentaar van de speaker en het applaus van de toeschouwers. Voor alle deelnemers is er een mooie medaille na afloop. Er zijn prijzen voor de snelste 3 mannen en vrouwen per afstand. Daarnaast strijden de kinderen uit Bredevoort om een prijs, want tijdens de 1,1 en de 2,2 kilometer is er tevens het Bredevoorts Kampioenschap.

Klik op deze link om je in te schrijven (t/m 5 juni online)! Dat is handig voor de organisatie en voor jezelf als deelnemer. De startnummers kunnen worden afgehaald in 't Grachthuys en daar is tevens de na-inschrijving t/m 18:00uur op 6 juni. Er is een gelegenheid om te douchen en om te kleden bij de plaatselijke voetbalvereniging. De jeugdafstanden kosten €3,50 en de 5 en 10 kilometer kost €5,00.

  De verschillende parcoursen van de afstanden

Geen opmerkingen: