Misschien sta je op een foto op mijn site. Heb je dit liever niet, laat het dan weten.

woensdag 21 juni 2017

Ronde van Varsseveld 2017: fietsen voor jong en oud!

Vorig jaar werd de loopfietsenrace aan het programma toegevoegd

Op zaterdag 24 juni wordt de 4e van Raam Ronde van Varsseveld georganiseerd. Een wielerwedstrijd voor jong en oud. Race tegen elkaar op een loopfiets in de ''Strider Cup'' of fiets de lange afstand, met doorkomst in de Boterstraat, de start en finish van de wielerronde. Ook kun je meedoen aan de Univé Dikke Banden Race voor kinderen van 7 t/m 12 jaar. Fiets in hét dorp van Robert Gesink!

Programma:
17:45uur   Strider Cup (loopfietsenrace) - kinderen van 3 t/m 5 jaar
18:15uur   Univé Dikke Banden Race - kinderen van 7 t/m 12 jaar
19:00uur   Open Varssevelds Kampioenschap
20:00uur   Amateurs / Sportklasse / Junioren
21:30uur   Slotfeest bij Café d' Olde Mölle met live muziek

 De loopfietsers racen op een parcours van ongeveer 60 meter tegen elkaar om door te komen naar de finale. De deelnemers aan de Dikke Banden Race fietsen de verkorte versie van het parcours waar 's avonds de wielrenners overheen zullen rijden. Je strijd in series met leeftijdsgenootjes.  De wielrenners rijden een mooie ronde door Varsseveld. Onderaan dit artikel vind je een link naar de video van het parcours.

Inschrijven voor de Strider Cup, de Dikke Banden Race en de Recreantenrace kan op www.rondevanvarsseveld.nl. De inschrijving voor de Amateurs en de Sportklasse loopt via www.knwu.nl. De voorinschrijving stopt donderdagavond, maar op de dag zelf kan er ook nog ingeschreven worden.

Meer informatie? Kijk op de website van de wielerronde of bekijk het artikel van de Gelderse Post.Wielrenners in het buitengebied van Varsseveld

Geen opmerkingen: