Misschien sta je op een foto op mijn site. Heb je dit liever niet, laat het dan weten.

vrijdag 2 juni 2017

GUV Triathlon Aalten editie 2 op Vaderdag 2017

2e GUV Triathlon Aalten

Vaderdag, triathlondag. Op zondag 18 juni is de Slingeplas (Bredevoort) de start en finish voor de 2e editie van de GUV Triathlon Aalten. Na het succes van vorig jaar staat het evenement dit jaar weer op het programma. En er is iets nieuws bijgekomen voor jeugd vanaf 8 jaar.

De Triathlon 2017 wordt gestart met het nieuwe onderdeel: de OWM Jeugdzwemloop. OWM Achterhoek heeft zich hiervoor als sponsor gemeld. Om 09:45uur start je hiervoor op het strand bij de Slingeplas en zwem je 200 meter door het water. Daarna loop je 2,5km om de Slingeplas en sprint je naar de finishstraat. Je kan alleen meedoen, of met z'n tweeën!
Dan doe je beide mee aan 1 onderdeel.

Om 10:00uur is het tijd voor de Achtste Triathlon en twintig minuten later start de Kwart Triathlon. Bij de Achtste Triathlon zwem je eerst een halve kilometer waarna je 20 kilometer (2 rondes) op de fiets moet afleggen. Hierna loop je 2 keer om de Slingeplas in Bredevoort heen en finish je. Bij de 1/4 Triathlon doe je dubbel zoveel. Er is ook een mogelijkheid om mee te doen als Trio. Doe mee als team en geef in de wedstrijd de chip door.

Er zijn duikers en juryleden aanwezig.

De inschrijving voor de Achtste Triathlon induvidueel is inmiddels vol. Via www.triathlonaalten.nl kun je je inschrijven voor de andere onderdelen. Op deze website vind je ook belangrijke informatie.

 
 Zwemmers in actie, vorig jaar (foto Dick Lubbers)

De finish in Bredevoort (foto Tijn Piest)

Geen opmerkingen: