Misschien sta je op een foto op mijn site. Heb je dit liever niet, laat het dan weten.

donderdag 4 mei 2017

Nieuwe locatie bij Wielerronde Aalten! - Sportevent Aalten 21 mei

Wielrenners door het centrum van Aalten

Het grootste wielerevenement voor fietsers en toeschouwers is in zicht. Het weekend van 20 en 21 mei staat voor de deur: Sportevent Aalten. Gepresenteerd door AVA'70, de Peddelaars en Stichting Aalten Promotie. Op dag 1 de Gerard Tebrokeloop en op dag 2 de Wielerronde van Aalten...

De start en finish is dit jaar gelegen op de Markt in Aalten. De wedstrijd wordt gehouden op een speciaal uitgezet parcours van 3,2km. De grootste klim zal waarschijnlijk de Beeklaan in Aalten zijn, net voor de finish. Het demonstratieteam van fietser Desmond Tessemaker zal een hoogtepunt worden voor het publiek. Er worden tussen 13:00uur en 17:30uur spectaculaire stuntshows gedaan! Genoeg vermaak over de hele dag.

 
Demonstratie 2016 door Rick Koekoek in Aalten

Naast de grote afstanden is er ook een Dikke Banden Race, speciaal voor de Aaltense basisschooljeugd. Je mag hieraan meedoen als je tussen de 7 en 12 jaar oud bent en niet bij de KNWU zit. Er is een verkort parcours uitgezet door Aalten en als je inschrijft via de voorinschrijving ontvang je een leuke goody bag!


Programma

11:15uur Start Dikke Banden Race: Basisschoolleerlingen Aalten

12:00uur Start 40km: Nieuwelingen 

13:20uur Start 40km: Masters 50+ 

14:45uur Start 45km: Sportklasse / Amateurs / Junioren 

16:15uur Start 35 minuten: Basisleden / Recreanten 

17:10uur Start 80km: Elite mannen & beloften mannen


Meedoen?
Ga naar www.welkominaalten.nl/sportevent of naar www.peddelaarsaalten.nl voor parcours en meer info. Neem je eigen sportieve of gewone fiets mee op 21 mei en het liefst een helm. Als je geen helm hebt kun je 1 van de 40 helmen van Kanjers voor Kanjers lenen. 

Inschrijven Recreanten & deelnemers Dikke Banden Race kan via de site van de Peddelaars of via de site van Welkom in Aalten en inschrijving van de overige afstanden gaat via www.knwu.nl.

Kortom: net als bij de GTM-loop: spektakel voor jong en oud!
 
Video's 2016: T.K. Films (bovenste) en J.R. Productions (onderste)

Geen opmerkingen: