Misschien sta je op een foto op mijn site. Heb je dit liever niet, laat het dan weten.

vrijdag 5 mei 2017

2e Hootchie Koe Festival op 13 & 14 mei in Varsseveld!


Het terrein van Museumboerderij 't Hofshuus in Varsseveld wordt dit jaar voor de tweede keer omgetoverd tot een 2 daags muziekfestival. Een uniek festival op 13 en 14 mei, dankzij heel Varsseveld!

Op de eerste dag van het Hootchie Koe Festival kun je genieten van zo'n 30 optredens en op dag 2 van ruim 20 optredens. Verschillend van rock, tot mooi gitaarspel en van caberet tot het emmer trommelen! Zaterdagochtend trapt Roots Kidz op het GUV Podium af in Varsseveld, en verder zullen er tot en met in de avond.

Ook op het festival: catering. Geniet van echt lekker vlees, vergeet niet een ijsje te nemen en laat je verrassen door de specialiteiten uit Italie, Indonesie & Turkije. Op 17 plekken, voor ieder wat wils. Verder is er een workshop smeden, je kunt een portret van je laten maken en relaxen aan het water ondertussen genietend van een massage!

Basischolen, vrijwilligers, artiesten, bedrijven en natuurlijk de sponsoren helpen mee aan dit evenement, dit jaar op 13 en 14 mei in Varsseveld. Leuke accessoires van Hootchie Koe zijn te vinden bij Schoemaker Wisselink. Ben je 17 jaar of jonger, dan mag je gratis naar het Festival. Voor tickets, een uitgebreid programma en meer ga naar www.hootchiekoe.nl!

Het festivalterrein (klik voor uitvergroting)

Geen opmerkingen: