Misschien sta je op een foto op mijn site. Heb je dit liever niet, laat het dan weten.

maandag 4 juli 2016

Mega-veel-info: Kramprun komt steedst dichterbij

 

Informatie van de organisatie:

-De teller staat op 700 inschrijvingen-
Het is fantastisch, de inschrijvingen voor de Kramp Run blijven binnenstromen! We raken snel door onze startnummers heen. Vorig jaar waren we in juli volledig uitverkocht en dit lijkt nu wederom te gebeuren. Twijfel niet en schrijf je vandaag nog in voor één van de mooiste sportevenementen van de Achterhoek! Deel & like dit bericht zodat je vrienden dit spektakel ook niet hoeven te missen.

Varsseveld is op zaterdag 10 september wederom het decor van de Kramp Run. Deze hardloopwedstrijd wordt dit jaar voor de zesde keer gehouden. In de vijf voorgaande edities waren alle startnummers al enkele maanden voor de wedstrijd vergeven en ook dit jaar stromen de aanmeldingen binnen. 
 
Kids Runs
De kampioenen van de toekomst komen als eerste in actie. De allerkleinsten lopen één ronde van 1000 meter door het centrum van Varsseveld. De oudere talenten krijgen een afstand van 2 kilometer voorgeschoteld. De eerste drie meisjes en jongens worden op het ereschavot gehuldigd en voor iedere deelnemer wacht een leuke herinnering. Het is voor ouders toegestaan om hun kind bij te staan tijdens de wedstrijd. 

Recreanten- en BusinessRun
De grote groep recreanten wordt om 17:30 uur weggeschoten voor een wedstrijd over 5 kilometer. Het parcours, twee ronden van 2500 meter, voert de lopers dwars door de dorpskern van Varsseveld. De sfeervol aangeklede fabriekshallen van hoofdsponsor Kramp en Svedex zijn eveneens opgenomen in de route. Het is ook mogelijk om je met een (bedrijven)team in te schrijven. Een team bestaat uit maximaal zeven personen. De tijden van de snelste vier lopers tellen mee voor het teamklassement. Het inschrijfgeld van de Businessrun gaat in zijn geheel naar stichting Kanjers voor Kanjers. Inmiddels hebben al 41 teams zich aangemeld. 

Top Run & Achterhoeks Kampioenschap
Het spektakelstuk van de dag is de TopRun. Deze wedstrijd, met louter toplopers aan het vertrek, is zowel voor de deelnemers als voor het publiek een geweldige happening. De atleten lopen vijf ronden van 1 kilometer. Om alle atleten de aandacht te geven die zij verdienen, is er een aparte wedstrijd voor heren en dames in het leven geroepen. In de voorgaande jaren stonden er grote namen aan de start zoals: Dennis Licht, Roy Hoornweg, Gert-Jan Wassink, Jamie van Lieshout en Marlin van Hal. Deelnemers aan de TopRun moeten hebben voldaan aan een tijdslimiet. Voor dames geldt een persoonlijk record sneller dan 21 minuten, bij de heren staat de limiet op 17 minuten of sneller. (Voor lopers uit de Achterhoek geldt een tijd van 17.30 minuten). Deelname aan de TopRun gaat via invitatie. Tijdens de TopRun wordt er ook gestreden om het Achterhoeks Kampioenschap. Je maakt kans op de titel wanneer je woonachtig bent in de Achterhoek of de Liemers. In 2015 gingen Remi Rondeel en Lisa te Molder met de overwinning aan de haal. 

De Kramp Run is een hardloopwedstrijd die wordt georganiseerd door Argo Atletiek uit Doetinchem, Atletico’73 uit Gendringen en Ava’70 uit Aalten. Deze atletiekverenigingen worden ondersteund door stichting Kanjers voor Kanjers en naamgever en hoofdsponsor Kramp.

Tot 10 september!
Meer info en inschrijven (doe 't snel, voor je 't weet is 't vol): www.kramprunvarsseveld.nl

Doe je mee aan de 1 km dan betaal je €1,-
Doe je mee aan de 2km dan betaal je €2,-
Doe je mee aan de Recreanten 5km dan betaal je €5,-
Doe je als team mee met de Businessrun dan betaal je per team €100,-


Geen opmerkingen: