Misschien sta je op een foto op mijn site. Heb je dit liever niet, laat het dan weten.

zondag 17 juli 2016

Aankondiging van de 2e Fiat Winkelhorst Walfortloop in Aalten

De eerste editie van de Fiat Winkelhorst Walfortloop in 2015
Op dinsdag 19 juli a.s. organiseert AVA`70 de Fiat Winkelhorst  Walfortloop en dit is de derde wedstrijd in de serie van 4 zomeravondlopen, die dit jaar op de AVA hardloopkalender staan. Sinds vorig jaar is Fiat Winkelhorst de nieuwe sponsor van de Walfortloop. Bent u (nog) niet op vakantie? Dan is dit nog een mooie zomerloop!
Klokslag 7 uur gaan de jongste talenten tot en met 9 jaar van start voor hun wedstrijd van 1 kilometer die geheel op de hamelandbaan (Aaltense Atletiekbaan) gelopen zal worden. Hierdoor kun je de tussenstanden via een mooie plek bewonderen. Alle deelnemers van de wedstrijd starten op de Atletiekbaan.
Daarna maken de deelnemers van de 2 kilometer zich klaar voor hun race die om 19:15uur plaatsvindt, met start en finish op de Atletiekbaan. De deelnemers lopen van de baan af, de viaduct door, en komen via een lus weer terug omhoog.
De wedstrijd over 6 kilometer vertrekt om 19.45 uur en het peloton atleten en atletes zal na de start in de richting van het Walfort gaan en een ronde lopen in dit prachtige natuurgebied. Deze route dwaalt over zandwegen, verharde bospaden en langs kasteel 't Walfort.
De kosten bedragen voor de deelnemers aan de 1 en 2 kilometer € 3 en voor de 6 kilometer zijn de kosten € 5,00. Bij de finish ligt er voor iedereen een mooie medaille klaar. En er zijn prijzen voor de nummers 1, 2 en 3 per afstand in mannen en vrouwen.
Voorinschrijving is mogelijk (Klik Hier) via de AVA'70 site: www.ava70.nl t/m 18 juli. De organisatie verzoekt deelnemers om gebruik te maken van de mogelijkheid van voorinschrijving. Dan hoeft u op de wedstrijddag niet meer te haasten en uiteraard is dit handig voor de organisatie. 
Op de wedstrijddag is inschrijving mogelijk vanaf 18.00 uur in het clubgebouw van AVA`70.
Klik voor meer informatie op de volgend links:

Geen opmerkingen: