donderdag 27 augustus 2015

Winterswijk 4e Twee Bruggenloop - 1km - 4:21 - 4e plaats J9

Een goeie start bij de 'Twee Bruggen'.
 Afgelopen dinsdag vond op Vakantiepark de Twee Bruggen de vierde editie van de Twee Bruggenloop plaats. Voor de 4e keer werd daar een heus atletiekarena opgebouwd met voor de 6 en 10km ook nog een mooi stuk uitgezet bij de Slingeplas.

Iets over half 7 liepen we het rondje warm, een pittig parcours van ongeveer 500m die we 2x moesten lopen. De start was om 19:00uur, ik had een mooie start met de mascotte van het park die ons afschoot. Een goeie positie en liep goed in tempo, 14 km per uur. Niks meer over maar nog een goeie 1 ronde in. Versnellen en nog net iets over. 60 meter voor de finish haalde ik nog net iemand in, 3 seconden voor en hield mijn 4e positie even in. Gelukkig 4:15, na de bocht ik had nog even maar gelukkig hield ik mijn 4e plek in beslag. In 4:21 tevreden over de meet, weer 17 seconden sneller dan vorig jaar. Prima, net voor de finish super kapot en alles gegeven!

Om 19:10uur gingen deelnemers t/m 15 jaar mee. Zij liepen 4 rondes over het Vakantiepark. Bjorn Rossel liep rustig wat hij moest doen. Hij liep een stuk voor gevolg door Mees Prinsen die hem op 5 seconden afstand volgde. Op de voet van Bjorn Rossel leide de zusjes uit Rijssen waarop Bjorn nog tempo moest maken bij de laatste ronde. Maar het was weer duidelijk Bjorn Rossel liep hem kalmpjes uit en is blij met zijn 7:33 als 1e bij de jongens, een prima tijd!

Daarna natuurlijk de trekker, 6km om 19:30uur. Mama deed nog mee in prima tijd. Mooie omgeving rond de Slingeplas gelijk met de 10km. Via de mooie paden langs Boven Slinge weer terug via de achterkant en dan via de Schoppe finishen. Bob te Lindert, een mooi gezicht achter de scooter aan. Een echte ARGO-atleet ging er makkelijk met de winst van door in een zege-tijd van 20:18 met op de achtergrond Robin Rietman (Atletico'73) en Dijkslag van Ava'70. Rietman liep prachtig 21:32 terwijl Dijkslag 3e werd in 22 minuten. Bij de Dames een mooie race met een vliegende Lisa te Molder over de streep gevolgd Cindy Brusse van Ropes & Running. Eerste man bij de 10km was Remi Rondeel, goeie teamgenoot van ARGO Topteam. Met een mooie Duistermaat achter zich gevolgd op 34:45. Bij de vrouwen pakte Sandra Wassink de beker in beslag met 42:46 over de meet. Een groot peleton deelnemers in de regen en een donkere wolk aan de hemel. Maar toch bracht de speaker hun veilig allemaal over de meet.

Een prachtige 4e editie. Goed weer en bijna 400 deelnemers. Attente organisatie van meer dan 30 vrijwillegers, in de regen afbreken. Geweldig. Bedankt allemaal en zeker tot volgend jaar! Houd de AVA-site in de gaten voor de GUV ZomeravondRun op 15 september.

Bekijk uitslagen, een verslag en veel mooie foto's op www.ava70.nl of via onderstaande links:

Geniet nog van wat mooie foto's door OMA Kiekjesdief!
Nog achter Tim Weijers.

Geen opmerkingen: