maandag 17 augustus 2015

Volksfeest in Vogelvlucht

De winnaars, het piratenteam van Reugebrink voor het Svedex-terrein.
A.O.V.-Varsseveld
Ach, wat ging het toch snel hè, maar de Varsseveldse Volksfeesten zijn nu echt voor bij. De 51e editie was dit jaar alweer. Zelfs de viskraam is nu helemaal leeg. De A.O.V. is trots. Alles is goed verlopen en we mogen terug kijken op een mooi weekend met attracties, drank en optredens.
Donderdag
Het begon natuurlijk allemaal 's avonds met de optocht. Een mooie stoet deelnemers met veel mooie bloemenwagens. Nog meegeholpen met de VlogzeelandenRace, wagen van kinderen in de buurt. Veel werk met bloemen. De bewegende kikkers van V.G.V. waren toch wel het mooist. Daarna bij opa en oma logeren terwijl papa en mama de tent in gaan.

Vrijdag
Bij opa en oma, daar tussen de middag een broodje eten en dan met opa naar de Kermis. Touw trekken en daarna grijpen, daarna een knuffeltje uitzoeken en 's avonds met mama grijpen. Een Yoshi te pakken, knuffel voor Siem. Daarna in de tent kijken naar Maak je eigen YouTube-filmpje. Kinderen laten hun act zien en filmen. Met de nichtjes nog in de inktvissen en daarna met opa en oma patat eten bij de Rotonde.


Met wat AVA-kanjers in actie.
Zaterdag
FullSizeRender.jpg wordt weergegevenEerst natuurlijk bij opa en oma optocht kijken, leuk filmen. (verwachts) naar het Svedex-terrein. Ben gevraagd om te flyeren voor de KrampRun. Leuk, met nog een paar andere jongens. Daarna gezellig met opa en oma en onze nichtjes naar de Kermis.
's Avonds nog naar het Hofshuus en in de regen in de Calipso, jakkie, vies! 
VEEL REGEN! Even douchen, schone kleren aandoen en dan bij opa en oma een omelet eten. Daar 's nachts bijven slapen.

Zondag
Van het penailtyschieten is het sneeuwspray op. Jammer. Wou nog wel een keer doen maar dat mocht niet. Veel gedaan en een fantastische kermis weer, ook dit jaar....!

Bekijk hier alle vele foto's van de AOV.
Misschien ben ik ook daar weer te zien.....

Geen opmerkingen: