zaterdag 8 augustus 2015

Topvakantie op Ardennen Camping Bertrix in België!

We hebben afgelopen 10 nachten in de Ardennen gestaan op een Camping in België.
Een supercamping! Er zat een zwembad bij een animatieclub waar we hebben geknutseld, gespeeld en gekeken naar de mooie teatershows. Ik ging 'echt' klimmen, een moeilijk parcours waarbij je vast zat aan een touw en je moest dan steeds lopen over touwen, tokkelen, abseilen en door buizen heen. Moeilijk! Er was een leuke speeltuin, uitgebreid een Poolbar, een restaurant, een winkeltje met elke ochtend lekkere verse broodjes, we konden in de mijnen met een skelter we hebben veel gewandeld, genoten van het mooie gebied en hardgelopen. Helaas konden we niet mountainbiken. Maar teveel om op te noemen. Hier een korte impressie van de dagen op Ardennen Camping Bertrix (B) met mooie foto's door pap en mam. 

Dinsdag - 10:30uur vertrek - Aangekomen, camping verkennen
Woensdag - Lekker op camping blijven, zwemmen, relaxen en voetballen
Donderdag - Verjaardag knuffel Siem; door Luxemburg veel wandelen en patat eten.
Vrijdag - Lekker relaxen; knutelsen, boodschappen halen, spelletje, zwemmen en ijsje!
Zaterdag - Spelletje, voetballen, lekkere broodjes, echt klimmen met touwen, spelen in speelbos, nieuw                          vriendje.
Zondag - Rijden naar plaatsje, uurtje rijden, water laag Kayaken, rondwandelen kijken bij              ''Bommetje''! Lunchen, weer naar huis. Pizza van camping MMM, waterijsje!
Maandag - Lekker vroeg zwemmen, broodjes, op camping blijven, boodschappen in Bertix.
Dinsdag - Mooi, Naar Grotten van Han, rondgewandeld, badmintonnen op camping.
Woensdag - Met skelter vanaf camping naar de Mijnen. Super mooi en veel afdalingen. Lunch met lekker gebakken ei, mooi in de mijnen met precies nagemaakt met poppen. Daarna in Leisteen krassen.
Donderdag - Zwemmen met nieuwe vriendje, waterfietsen in Bouillon, mooi, Ben en Jerrys eten. Eten op vakantie in restaurant, mmm lekker Kipsate met veel sla, lekker!. 21:30-bed.
Vrijdag - voor 10uur uit Tent, tent opruimen en spelen in speeltuin, nog naar Vaalserberg, 's Avonds eten bij de MC in Duitsland en half 8 eindelijk thuis!

Wat een topvakantie! 

3 opmerkingen:

Sjoerd zei

Hebben je vader en moeder ook hard gelopen?

Sjoerd zei

Hebben je vader en moeder ook hard gelopen?

Tijn Piest zei

Nee dat niet, alleen voor de foto.
We hadden haast geen tijd en het was op de dag erg warm.
Ik ook niet zoveel.