Misschien sta je op een foto op mijn site. Heb je dit liever niet, laat het dan weten.

dinsdag 24 maart 2015

Foto Verslag van Dag van de Atletiek

Zoek binnen 15 seconden 2 keer Tijn op deze foto.Zaterdag 21 maart, we haalden Lars en Ryan op en gingen naar de atletiekbaan van AVA'70.
Na 15 minuten wachten in de regen parkeerde de bus bij AVA'70 en stapten we vrolijk in. Ik ging helemaal achterin de bus zitten. We zwaaiden de ouders uit en reden weg. Het was 10:15, er was iemand jarig dus ze trakteerde op chocola. Daarna kregen we een tas met wat drinken en wat lekkers.Nadat dat was gebeurt werden de groepjes verdeeld. Eigenlijk voor niks want aangekomen bij Papendal hadden ze al groepjes gemaakt. Daar dronken we en aten we nog even wat en daarna gingen we naar een grote gymzaal. We kregen les door een mevrouw. We gingen medicijnbalstoten, oefenen met werpen en een gooi-spelletje.
Ik vond het een beetje saai. Na een uur dat te hebben gedaan gingen we lunchen. In ieders lunchpakketje zat een bolletje met kaas, een krentenbol, een mandarijn en een chocolaatje.Ik met Dafne Schippers
De pauze duurde een half uur en na dat half uur mochten we de gymzaal in. Want daar zat.... Dafne Schippers! We kwamen allemaal dichtbij haar zitten en we stelden om de beurt vragen die we al hadden voorbereidt. Want ze had niet al de tijd. Ze had een kwartiertje voor ons. Daarna mochten we in een rij om een handtekening te vragen. Op papier of op je shirt. Ik ben alleen op de foto gegaan. Daarna gingen we nog met heel AVA'70 op de foto. We hadden weer even pauze. We trokken ons jasje aan en we gingen naar buiten. Buiten zagen we Adam, de mascotte voor het EK Atletiek 2016. De mascotte was al eerder op onze atletiekbaan geweest voor de opening. Wij doen namelijk als atletiekvereniging ook mee in Amsterdam met het EK. Hij leidde ons naar een groot lucht-stadion. Hier mochten wij allemaal onderdelen doen. Een hindernisloop, je kon kijken hoe hard je kan gooien, hoogspringen, hurk-hoog, kogelstoten en 30 meter sprint(dit was op het gras maar op de 30 meter heb ik toch een record gehaald!) Dat was heel leuk!

Mijn uitslag
30 meter sprint - 5.9 seconden Nieuw record!
Kogelstoten - 10 meter Nieuw record!
Hoogspringen - 1,20 meter Nieuw record!
Hurk-hoog - 75 cm Zelfde als vorige keer
Ik gooide 97 km per uur Nieuw record!
Hindernisloop - 11 seconden Nieuw record!
----------------------------------------------------
de blauwe Vortex die ik kreeg.
Als je alle onderdelen hebt gedaan mocht je een bandje komen halen met alle onderdelen erop. Daarna gingen we naar binnen om even uit te rusten en even later gingen we naar de gymzaal waar we nog niet waren geweest, en de andere groep ging naar de zaal waar wij eerst trainden. Dit deden we een uurtje. We deden estafette, een hordeloop en iets waarbij je tegen 3 anderen moest lopen over dozen en je moest tegelijk met de tegenstander over een doos heen. Daarna was het al weer klaar. We dronken nog even wat en we kleden ons om om weer snel de bus in te gaan. Bij afscheid kregen we allemaal een atletiekunie-tasje met erin een notitieboekje van het EK 2016 Amsterdam, een pen, een Vortex en een rolletje pepermunt van de atletiekunie. Er was iemand een broek met de sleutels van de fiets erin dus we moesten wel een kwartiertje in de bus wachten voor dat we gingen. We waren met 45 minuten weer aangekomen bij de AVA-baan om naar huis te gaan. Iedereen bedankte de trainer nog even en ging naar huis. Ik kan mooi thuis nog even oefenen met de Vortex.
Het was een heel leuke dag in Papendal!

Foto's Ava70

Geen opmerkingen: