Misschien sta je op een foto op mijn site. Heb je dit liever niet, laat het dan weten.

woensdag 30 januari 2019

Februari maand van NK Indoor Atletiek in Omnisport Apeldoorn

Omnisport Apeldoorn: de locatie voor het NK Indoor Atletiek 2019

Dit jaar staan vier weekenden in februari wederom in het teken van verschillende Nederlandse Kampioenschappen Indoor Atletiek. In Apeldoorn worden de nationale wedstrijden voor de 11e keer op rij georganiseerd in indoorsportcomplex Omnisport. Hieronder vind je meer informatie.

Op 1, 2 en 3 februari wordt afgetrapt met het NK Indoor Masters. Dit is voor de vrouwen en mannen van 35 jaar en ouder. De onderdelen variĆ«ren van 60 meter sprint tot 3000 meter hardlopen en van kogelstoten tot polsstokhoogspringen. Namens AVA ‘70 doet Rudi Meinen mee aan de 200 meter en 400 meter. KLIK HIER voor het tijdschema.

Op 2 en 3 februari is het de beurt aan de deelnemers van het NK Indoor Meerkamp. De atletes en atleten zullen op de vijfkamp of zevenkamp om de Nederlandse titel strijden in de categorie junioren A en B en senioren. AVA ‘70 lid Marijke Esselink, vorig jaar Nederlands kampioene bij de junioren A, krijgt het nu niet makkelijk tussen de senioren. KLIK HIER voor het tijdschema.

Het ASICS NK Indoor Junioren wordt in het twee weekend van februari gehouden, op zaterdag 9 en zondag 10 februari. Dit toernooi is bestemd voor junioren A en B. De organisatie ligt voor het eerst in handen van AV Sprint uit Breda. KLIK HIER voor het tijdschema.

Ten slotte zijn op 16 en 17 februari de deelnemers aan het AA Drink NK Indoor Senioren aan de beurt. Tijdens dit NK kan een ticket worden bemachtigd voor de Europese Kampioenschappen Indoor in Glasgow begin maart. Marijke Esselink zal in actie komen tijdens het verspringen, kogelstoten en de 60 meter Horden. KLIK HIER voor het tijdschema.

Voor meer informatie > www.nkindoor.nl.

Geen opmerkingen: