Misschien sta je op een foto op mijn site. Heb je dit liever niet, laat het dan weten.

donderdag 3 januari 2019

Eerste lustrumeditie Seesing Personeel Nieuwjaarsrun op 6 januari

De 5 en 10 km loopt net als vorig jaar over de kerkenpaden (foto Henny Elschot)

Op zondag 6 januari is Zieuwent het decor voor de eerste lustrumeditie van de Seesing Personeel Nieuwjaarsrun. De wedstrijd biedt een 5 en een 10 kilometer, die bestaan uit 1 of 2 rondes kerkenpaden en straten. Alle lopers die het jaar sportief willen beginnen zijn welkom. Voordat om 12:00 uur het startsein voor de langste afstanden klinkt, staat er om 11:30 uur voor kinderen t/m 10 jaar een kidsrun van 1,5 kilometer op het programma. Na afloop is er een prijs voor de snelste 3 jongens en meisjes.

De start en finish is gelegen nabij de voetbalvelden van RKZVC aan de Harreveldseweg in Zieuwent. Voorinschrijven kan door een mail te sturen naar nieuwjaarsrun-zieuwent@hotmail.com, met daarin je voor- en achternaam, leeftijd en de afstand die je loopt. Ook is het mogelijk om bij RKZVC na in te schrijven, op de dag van de wedstrijd vanaf 10:00 uur. Startnummer met chip van MyLaps tijdregisratie kun je tevens daar ophalen. Het inschrijfgeld is 5 euro voor de 5 en 10 kilometer en 2 euro voor de 1,5 kilometer. 

De uitslagen zullen na de hardloopwedstrijd op mijn website en op de website van de organisatie te vinden zijn: www.nieuwjaarsrun-zieuwent.nl.

Geen opmerkingen: