Misschien sta je op een foto op mijn site. Heb je dit liever niet, laat het dan weten.

woensdag 10 januari 2018

Crossen in Winterswijk bij de Kroese Wevers Cross 14 januari

De flyer die ik heb gemaakt voor de 7e Kroese Wevers Cross 

Aanstaande zondag 14 januari houdt AV-Archeus, i.s.m. Kroese Wevers, de 7e editie van de Kroese Wevers Cross in Winterswijk. Een echte cross door het bos, over boomstammetjes en over het weiland. De hardloopwedstrijd is voor jong en oud. Je kunt meedoen aan de 5 en de 10 kilometer, maar ook aan 3 jeugdafstanden.

Dit jaar is er een brede start of Engelse start, bij sportcomplex de Hunenbulten. De lopers starten over de breedte van het veld en dit werd bij de vorige locatie ook al gedaan. Een mooi gezicht voor de fotograven en iedereen kan vooraan staan. De lopers komen dit jaar voor het eerst over het volkstuincomplex en verder gaat het parcours door het Gossinkbos. Vorig jaar zorgde sneeuw voor een mooi decor. Dit jaar is het ‘s ochtends nog een beetje koud, maar wel is er een zonnetje.

Deelnemers aan de loop kunnen gebruik maken van de kantine en kleedkamers van AV-Archeus en er zijn genoeg parkeerplaatsen. De voorinschrijving is open en loopt t/m 12 januari. Na-inschrijven is ook mogelijk. Kijk voor meer informatie en uitslagen van voorgaande edities op www.av-archeus.nl.

Speaker Henk Borgmijer gaat opnieuw met mooie woorden verslag doen van de hardloopwedstrijd. Klik op deze link voor een interview met de speaker.

Lopen in de sneeuw bij de vorige editie (foto Mark Heister)

Geen opmerkingen: