Misschien sta je op een foto op mijn site. Heb je dit liever niet, laat het dan weten.

donderdag 11 januari 2018

4e Dijkencross Pannerden op zondag 14 januari

De start van de 4e Dijkencross in 2017 (foto Rob Jansen)

Aanstaande zondag vindt in Pannerden de 4e Dijkencross van de competitie plaats. Dit jaar bestaat deze 50 jaar. Het parcours loopt over de dijken en de start en finish is bij café en zaal de Dijk. Als je 14 januari voor de 3e keer meeloopt, doe je mee voor het eindklassement. Er zijn verschillende leeftijdscategorieën.

Om 09:30uur is de start van de 5 kilometer en een minuut daarna gaan de lopers van de 2,5km weg. Om 10:30uur is de start van de 10 kilometer. Ook is er een sponsorloop over 1,2km voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar. De opbrengsten gaan naar een nieuw speeltoestel op het schoolplein van ‘t Scathe. 

Er zijn prijzen voor de nummers 1, 2 en 3 in verschillende categorieën in het eindklassement (3 snelste tijden) en na 1x lopen worden er ook prijzen per afstand beschikbaar gesteld. 

De inschrijfkosten bedragen €1 voor jeugd t/m 12 jaar, €2 voor jeugd tussen de 13 en 15 jaar en senioren betalen 5 euro. Op de website is het mogelijk om een inschrijfformulier te downloaden en deze moet je dan op de dag zelf meenemen. Inschchrijfformuliren zijn ook aanwezig in de zaal. Meer informatie, uitslagen en verslagen zijn te vinden op www.dijkencross.nl. Op de website kun je ook een live stream volgen.

Geen opmerkingen: