Misschien sta je op een foto op mijn site. Heb je dit liever niet, laat het dan weten.

donderdag 23 november 2017

Finaledag Boekelder Crosscompetitie met wandeltocht

't Romienendal in Dale (Aalten)

Op zaterdag 25 november vind de finaledag van de Boekelder Crosscompetitie 2017 plaats. De start en finish is gelegen bij ‘t Romienendal in Dale. Het zal een ware strijd worden want de uitslagen van de laatste wedstrijd worden bekendgemaakt en de prijzen uitgereikt. Bij 3 keer meedoen doe je mee voor het eindklassement en een mooie herinnering.

Dit jaar staat bij de laatste cross voor de 2e keer een heuse Boekeldercrosswandeltocht op het programma. Iedereen kan meedoen en starten vanaf de start en finish van de Boekelder Cross tussen 12:00uur en 12:30uur. De wandelaars kunnen kiezen uit een route van 10,8 kilometer of 15,6 kilometer van Dale naar Barlo en weer terug, via zandpaden en mooie landweggetjes en onderweg is er bij boerderij de Neeth een verzorgingspost. De kosten zijn €2,50 (inclusief een mooie medaille na afloop).

Als je zaterdag voor het eerst wil meedoen kun je je nog bij ‘t Romienendal inschrijven. Ook als je een nieuwe afstand gaat lopen moet je je opnieuw inschrijven. Deelnemers die al staan vooringeschreven moeten zaterdag het startnummer opnieuw ophalen.

Inschrijfkosten hardlopen:
1 kilometer en 2 kilometer   €2,50
5, 10 en 15 kilometer   €4,00
(Bij na-inschrijving 1 euro duurder)

Alle informatie en tussenstand: www.ava70.nl.

Geen opmerkingen: