Misschien sta je op een foto op mijn site. Heb je dit liever niet, laat het dan weten.

donderdag 10 augustus 2017

6e Twee Bruggenloop op 15 augustus in Winterswijk


De laatste zomeravondloop van AVA'70 staat dinsdag 15 augustus op het programma, alweer de 6e editie van de Twee Bruggenloop. Deze leuke hardloopwedstrijd, voor iedere loper, wordt georganiseerd i.s.m. vakantiepark de Twee Bruggen in de Winterswijkse buurtschap Miste. De start en finish is gelegen op het park. 

Als wandelaar kun je ook meedoen aan het evenement. Tussen 18:00uur en 18:30uur kan er gestart worden bij restaurant de Schoppe. De wandeltocht duurt ongeveer 10 kilometer en is uitgezet door het mooie buitengebied van Bredevoort, Miste en Corle.

Om 19:00uur start het looponderdeel voor kinderen t/m 9 jaar. Zij zullen 1 kilometer, 2 rondes, gaan afleggen op vakantiepark de Twee Bruggen. Er zal ongetwijfeld publiek klaarstaan om de deelnemers vanaf de kant aan te moedigen. Een kwartier later klinkt het startsein voor de deelnemers aan de 2 kilometer. De lopers (jeugd t/m 15 jaar) gaan ook hun afstand op het vakantiepark afleggen. Zij lopen 4 rondes.

Een groot deelnemersveld zal om 19:45uur van start gaan voor 6 of 10 kilometer over zand- en bospaden. De deelnemers verlaten het vakantiepark en lopen in de richting van Bredevoort. De route gaat om de Slingeplas heen en dan weer verder naar het vakantiepark om te finishen bij restaurant de Schoppe. Voor de 10 kilometerlopers is er een lus door het Klooster in de mooie omgeving van Bredevoort. Speaker Henk Borgmeijer zal bij de wedstrijd aanwezig zijn om verslag te doen en de atleten het laatste zetje in de rug te geven.

Iedereen die meedoet aan de Twee Bruggenloop krijgt na afloop een mooie medaille en voor de nummers 1, 2 en 3 zijn er prijzen.

Mis het niet en schrijf je snel in! De organisatie verzoekt om gebruik te maken van de voorinschrijving. Dit kan via de link op www.ava70.nl t/m 14 augustus. Inschrijven op 15 augustus kan van 18:00uur t/m een kwartier voor aanvang van de wedstrijd. 

Inschrijfkosten: 
Wandelaars en deelnemers 1 & 2km: €3,00
6 en 10 kilometerlopers: €5,00


Geen opmerkingen: