Misschien sta je op een foto op mijn site. Heb je dit liever niet, laat het dan weten.

vrijdag 25 augustus 2017

Succesvolle 6e editie Twee Bruggenloop

 Mudesir Awal Aman liep een parcoursrecord in Winterswijk (foto Rinus Luijmes)

 Dinsdag 15 augustus werd met een recordaantal van ruim 500 deelnemers de 6e editie van de Twee Bruggenloop gehouden. De wedstrijd was de laatste zomeravondloop van AVA'70 op het vakantiepark van de Twee Bruggen. Het parcoursrecord op de 6 en 10 kilometer werd gesneuveld.

Avajaan Thom Berkelder wist bij de 1 kilometer de koppositie te houden en eindigde in 04:03. Amber ter Horst van AVA'70 werd het eerste meisje op deze afstand. Michiel Wellink liep de eerste tijd bij de 2 kilometer (07:10) terwijl Maren de Koning van Archeus met 09:06 na 4 rondes het snelste meisje was.

Na een mooie looproute van 6 kilometer was het Argo-lid Mudesir Awal Aman die zijn broer Siraj met 8 seconden voor bleef en een parcoursrecord van exact 19 minuten liep. Yahala Awal Aman was in goede vorm en verbeterde met bijna 2 minuten het record van Lars Duistermaat op de 10 kilometer. Net onder de 25 minuten finishte Eva Groot Kormelink als eerste vrouw op de 6km en Dieske Kruisselbrink werd snelste vrouw op de 10.

Zelf liep ik de 2 kilometer op het vakantiepark. Ik had een goede start en vond de rondes ook goed gaan. Mijn plan was snel van start gaan en na 4 rondes liep ik 1 minuut sneller dan vorig jaar. Ik finishte als 6e jongen in 8 minuten en 25 seconden.

Het was een gezellige hardloopwedstrijd met mooi commentaar van speaker Henk Borgmeijer en een groot aantal deelnemers. Kom allemaal op 9 september naar de Kramp Run in Varsseveld! Inschrijven kan alleen nog voor de Toprun en de Kidsrun! Meld je snel aan, ga naar www.kramprunvarsseveld.nl.


 Foto gemaakt door Nathan Posthumus op de Twee Bruggen

 De start van de 1 kilometer (foto Rinus Luijmes)

Geen opmerkingen: