Misschien sta je op een foto op mijn site. Heb je dit liever niet, laat het dan weten.

zaterdag 11 maart 2017

Track & Field Run 2017: En dan gaat het gebeuren...

De eerste estafettelopers vorig jaar bij de start en finish in Aalten

Zaterdag 11 maart is het dan eindelijk zover. De Track&Field Run wordt weer gehouden... Een mooi hardloopevenement in Aalten. Dit gaat zeker een mooie editie worden. 140 deelnemers staan al ingeschreven, en 15 estafetteteams zullen aan de start staan op de Atletiekbaan in Aalten.

Om 13:00uur gaat de jeugd weg van de Rinke ter Haar Architectuur Kidscross. Zij zullen 1km op het AVA-terrein afleggen. Hier is een mooi crossparcours uitgezet, dus dit zal ook zeker een heus spektakel worden. Deze kidscross krijgt een vervolg om 13:10uur, want dan is het tijd voor de 2km.
Voor hun staat er 4 rondes op het programma, en starten (net als alle andere onderdelen) op de Atletiekbaan.

Zaterdag is er meer, want om 13:45uur is er de Fiat Winkelhorst Sprintcross. Geniet van deze strijd op de AVA-atletiekbaan. Wie is dit jaar de kampioen? Is het Bob te Lindert of misschien wel Nick Assink... Bleef deze spint van dichtbij!

Om 14:00uur is het tijd voor de Lex Laufexperte Bjorn Weier Run 5km! Mooi sportspektakel met recereanten en topatleten! Deze deelnemers komen door het mooie buitengebied van Aalten. Bij de Track & Field Run wordt met een chip gewerkt. Na de wedstrijd kun je dus je uitslag precies terugkijken op www.ava70.nl.

Er zijn mooie prijzen te winnen, zoals een dagje cabrio of gratis loopschoenen, dus doe mee! Heb je je voor 4 maart ingeschreven, dan kun je bij de start en finish een startnummer met naam ophalen! Geniet van een geweldig crossparcours, en schrijf je nog even na in t/m 15 minuten voor de start bij de atletiekbaan! Er zullen zeker 200 lopers aan de start staan!

Doe mee! Want...
+ er is een medaille voor alle deelnemers!
+ speaker Dirk Vreman zal mooi verslag gaan doen vanaf de atletiekbaan!
+ er is opzwepende muziek van DJ Joppe!
+ mooi en uitdagend parcours met diverse afstanden!
+ iets lekkers voor de deelnemers!
Kortom, een mooi evenement!

En er is nog veel meer... Beleef het in Aalten, vandaag bij de Track and Field Run!

Meer informatie vind je op www.ava70.nl. Hier kun je na de wedstrijd ook je netto tijd zien en misschien ook wel foto's!

Klik hier om te kijken wie zich al heeft vooringeschreven!

Geen opmerkingen: