vrijdag 30 december 2016

Oudejaarsloop en Sportverkiezing op 31 december 2016 bij AVA'70

Foto:
De traditionele foto vorig jaar bij 't Vennetje in het Loohuisbos 

Voor vele AVA-leden wordt op 31 december, Oudjaarsdag, de laatste keer van 2016 dat de lopers hun hardloopschoenen erbij pakken. Want het jaar wordt dan sportief afgesloten bij AVA'70, met een duurloop. En daarna de Sportverkiezing.

Om 13:00uur is het gezamenlijk vertrek bij de Aaltense Atletiekvereniging. Er kan gekozen worden uit verschillende afstanden. Iedereen kan zich bij een groepje aansluiten. Nu start ook de jeugdactiviteit. Er zal zeker een sportieve, en gezellige activiteit klaar staan.

Na de training kan er lekker worden uitgehijgd in het AVA-cafe, onder genot van een hapje en een drankje. Er is ook weer een AVA-sportverkiezing. Erwin Wamelink zal de genomineerden aankondigen, en er vast een mooi stukje bij vertellen. Voor de winnaars en winnaressen wacht behalve de eeuwige roem, ook een zeer toepasselijk en vast en zeker waardevol geschenk.

Aan alles komt een eind. Om 17:00uur wordt voor de laatste keer in het jaar 2016, het licht in de AVA-kantine gedoofd. Dus alle Avianen... kom Oudjaarsdag naar AVA'70!

Geen opmerkingen: