Misschien sta je op een foto op mijn site. Heb je dit liever niet, laat het dan weten.

maandag 10 oktober 2016

Werpers worden Clubkampioenen 2016

Erwin Wamelink met de discus naar 23,47m

Zaterdag werden de jaarlijkse clubkampioenschappen weer afgetrapt op de Aaltense 300-meterbaan. Grote namen als Bjorn en Katja Demkes stonden niet aan de start, maar er was veel concurrentie. Het verschil was groot en klein bij de pupillen, junioren en senioren.

Om 10:00uur begon de ochtend met de AVA-pupillen. In ons team begonnen we met de 60 meter Sprint. De meesten kregen maar 1 keer de beurt. We waren later begonnen. Een mooie tijd op de 60 meter 10,6 seconden voor mij. Bij het verspringen (3,34m), bij het kogelstoten (6,10m) en de 6 minuten (1425m) loop ik een persoonlijk record. Mooie uitslagen.

De spanning stijgt.... de prijsuitreiking van de jeugd. Namen die vorig jaar clubkampioen werden staan dit jaar niet op het podium. Ik ben blij met een zevende plek in de jongens pupillen a.

Ik blijf nog even kijken, om 14:00uur is het de beurt aan de junioren en de senioren van AVA'70. Erwin Wamelink blinkt bij de mannen uit, en wordt Clubkampioen. Heel toevallig, want Erwin haalde de punten bij het Discuswerpen, terwijl z'n pupil Laurian de beste was van het Vortexwerpen. Teamgenoot Tom Winkelhorst werd derde, en trainer Jerrel Balke werd clubkampioen bij de junioren A. Ons team een winnaarsteam dus, terwijl eigenlijk iedereen dat is.

Mooie clubkampioenschappen met schitterende prestaties en fantastische hulp onder genot van lekker bewolkt en zonnig weer.

 Uitslagen
Foto's Nathan Posthumus
Foto's Tijn Piest  

 
Laurian Luimes met 54 punten voorsprong op de nummer 2 bij de jongens pupillen A

 
Tijn Piest, 4e van links, 7e bij de jongens pupillen A

Geen opmerkingen: