Misschien sta je op een foto op mijn site. Heb je dit liever niet, laat het dan weten.

dinsdag 11 oktober 2016

AVA'70 organiseert Boekelder Crosscompetitie op nieuwe locatie!

Flyer Boekelder Crosscompetitie 2016

4 zaterdagen in november organiseert AVA'70 voor de 5e keer de Boekelder Crosscompetitie. Na vorige jaren rondom de Ringkamp, is er dit jaar een nieuwe locatie. Bij 't Romienendal in Aalten. En ook dit jaar weer een parcours uit zandpaden, verharde wegen en andere crossopstakels!

Om 13:00uur starten de jongste deelnemers t/m 9 jaar aan hun race over 1000 meter. Ongetwijfeld zal er veel concurrentie aan de start verschijnen, dus een heus spektakel. Tien minuten later gaan de deelnemers t/m 15 jaar van start voor de 2000 meter.

Om 13:30uur is het de beurt aan de recreatieve en de toplopers. Er is een keuze uit 5, 10 en dit jaar weer terug, de 15 kilometer. De Aladnaweg wordt uitgelopen, en dan is het crossen, maar!

Inschrijven kan nu, via www.ava70.nl. En als je je opgeeft, kun je je startnummer op de dag zelf, op de wedstrijdlocatie ophalen. Als je meedoet aan de 1 of 2 kilometer betaal je daar €2,50 per zaterdag. Voor de 5, 10 en 15 kilometer betaal je €4,- per zaterdag. Na-inschrijven kan ook, ter plekke, vanaf 12:00uur.

Op de AVA'70 site kun je je nu opgeven voor alleen 5 november. Houd de site goed in de gaten, voor alle informatie, en bijvoorbeeld wanneer je je kan inschrijven voor de andere zaterdagen.

De eerste trainingen zijn op de locatie plaatsgevonden. En zaterdag gaat een grote groep jeugdleden het parcours ook verkennen. Tot allereerst 5 november aan de Aladnaweg bij 't Romienendal in Aalten!

Alle info:Geen opmerkingen: