Misschien sta je op een foto op mijn site. Heb je dit liever niet, laat het dan weten.

vrijdag 22 januari 2016

Column: Tijn's ''puntjes'' op de i - deel 10 en nieuwe stelling!

We zijn weer veilig 2016 in geluid. Toch is er altijd wel iets te verduren. Obama, over de wapens in Amerika en weer onrust in het Midden-Oosten. Ik keek vanochtend door het raam: huh, geen sneeuw? Wat jammer!!! Niks meer wit? Witte daken, nog een paar? Sneeuw weg. Stukjes ijs gesmolten. Of toch nog stukke ijs, maar al zon?

Vinden jullie het ook zo leuk, ijs en sneeuw. Lekker op het dunne ijs. Maar bij een groot meer, zoals bij het Hofshuus oppassen voor wakken! Mooie filmlocaties, en bijna plaatjes in Varsseveld! Schaatsen op natuurijs. Met een paar vrienden voor m'n kanaal aan het filmen.

Jammer, sneeuw gesmolten. We hebben tenminste sneeuw in de winter van 2016. Een klein laagje. Maar in het noordelijke gedeelte van Nederland ligt er ook wel wat. Kunstbanen aangelegd en zelfs Overijssel is happy met een stuk ijs.

Kortom, leuk toch winter. Wat vinden jullie. De zomer is ook wel leuk, toch. De cito's tellen niet meer zo veel mee voor je eindcijfer, toch. In januari zijn bij ons de cito's weer! Dat was de stelling van vorige week met 80% gewonnen, en was dan ook het goeie antwoord! Deze week, is de winter het leukste seizoen? Koud, maar toch lekker buiten.... stemmen maar! Dit kan in de poll (balkje hiernaast), en veel winterplezier...toch?! (Stelling loopt een week!)

Geen opmerkingen: