Misschien sta je op een foto op mijn site. Heb je dit liever niet, laat het dan weten.

zaterdag 2 januari 2016

Wedstrijd-Informatie van de 2e NieuwjaarsRun bij RKZVC in Zieuwent

Seesing Personeel Nieuwjaarsrun Zieuwent op 3 januari, 12.00

http://rkzvc.nl/wp-content/uploads/2015/12/Nieuwjaarsrun-Zieuwent-2016.jpg
De ''officiele'' flyer van de Seesing Personeel Nieuwjaarsrun 2016.

Op zondag 3 januari a.s. organiseren voetbalvereniging RKZVC en Perfect Running voor de 2e keer de Seesing Personeel Nieuwjaarsrun. Het parcours loopt over fraaie kerkenpaden en door de kern van Zieuwent. Met parkeergelegenheid bij het voetbalveld.

De deelnemers kunnen kiezen uit 2 afstanden: 5 en 10 km. De deelnemers aan de 5 km lopen de ronde 1 keer en de deelnemers aan de 10 km lopen de ronde 2 keer. De start van beide afstanden is om 12.00 uur.

Nieuw dit jaar is de kidsrun. Dat is een afstand van circa 1,5 km voor kinderen t/m 10 jaar. De start is om 12.05uur. Deelname aan deze afstand is gratis!

Inschrijven is mogelijk vanaf 11.00 uur tot 11.45 uur. Vooraf inschrijven is ook mogelijk. Dat kan door een mail te sturen naar nieuwjaarsrun-zieuwent@hotmail.com.

Het inschrijfgeld is voor beide afstanden € 5,-. RKZVC betaalt dit voor de eigen leden.
Start en de finish zijn bij de kantine van R.K.Z.V.C. Er is voldoende gelegenheid om te douchen na de run. Er zijn leuke geldprijzen voor de winnaars en voor alle deelne-mers ligt er een sportdrankje te wachten bij de finish.

De organisatie ziet u graag op zondag 3 januari. Een mooi sportief begin van het nieuwe jaar.
Na afloop bent u van harte welkom in de kantine voor koffie, soep of een drankje.

Na afloop zal direct de prijsuitreiking plaatsvinden. Daarna volgt de nieuwjaarsreceptie met daarin ook de loting van het Seesing Tournament 2016

uitslagen 2015
fotoalbum 2015

1 opmerking:

Milan zei

hoi tijn,ken je pieter?nou ik wel hij woont in spanje ik heb hem via skype geholpen met een site zo heet hij pieterspanje.blogspot.nl.
de moeite waardt om op te kijken