Misschien sta je op een foto op mijn site. Heb je dit liever niet, laat het dan weten.

dinsdag 27 oktober 2015

Weekendje Egmond

Donderdag, om 14:00uur thuis vertrokken. Best een eindje rijden. 2 uur later in Egmond voor ons hostel. Gezellig ons verblijf bekijken en de bedden opmaken. Met een fris windje wandelen op het strand en aan zee. Lummelen en overschieten met de bal, daarna lekker dineren in de stayokay restaurantje. Lekkere dingen met lekker toetje! We gaan nog cupcakes maken en lekker versieren met chocola en hagelslag. Zoet, maar wel heel lekker! Met iets drinken lekker op de tablet en hopelijk lekker slapen...

Vrijdag, lekker geslapen en daarna ontbijten met yoghurt en cruslie en lekkere uitgebreide broodjes. Daarna de broekerveiling en daarna winkelen (soms best leuk). Nog naar Bassie en Adriaan de FILM geweest. JAMJAM patat met een lekkere sudaee in Alkmaar en daarna gezellig een spelletje doen bij de bar. SUPER WEER!

Zaterdag, eerst rustig en lekker ontbijten met yoghurt. Helaas, geen smoesje, geprobeerd te hardlopen maar donker buiten en nog kleine blessures. De kamer leegruimen en daarna in de auto. Langs de mooie duinen nog naar Volendam geweest, lekker broodje paling en rondwandelen in de stad. Onderweg naar huis Muiden bezocht en lekker broodje. Kasteel net niet bezocht maar toch een klein leuk SUPER vakantietje in Egmond.

Geen opmerkingen: