Misschien sta je op een foto op mijn site. Heb je dit liever niet, laat het dan weten.

maandag 6 juli 2015

Aankondiging van de 2e G.U.V. ZomeravondRun in Aalten

de Prijzen van de G.U.V. ZomeravondRun, ze staan al mooi opgesteld.

AFGELAST!
  Op dinsdag 7 juli a.s. vindt de 2e etappe plaats van de serie zomeravondlopen, die AVA`70 dit jaar op de wedstrijdkalender heeft staan. De Zomeravondloop bestond eigenlijk al vele jaren, maar is sinds vorig jaar gekoppeld aan sponsor GUV uitvaartverzorging en heet nu dan ook de GUV Zomeravondrun. De start- en finish van de wedstrijd vindt plaats op de accommodatie van AVA`70.

Om 19.00 uur valt het startschot voor de kinderen tot en met 9 jaar, die 1000 meter op de baan afleggen en dat is al een ervaring op zich met alle toeschouwers die de talenten aanmoedigen. Een kwartier later is het de beurt aan de jongens en meisjes van 10 tot en met 15 jaar, die een parcours lopen met een lengte van 2 kilometer. Zij verlaten de baan en gaan richting het Walfortbos, om na het draaipunt dezelfde route terug te lopen naar de finish.
                                                                                                                             Parcours 5km
http://www.ava70.nl/downloads/GUVRUN-5km-parcours.jpg
Klik voor een grotere weergave.
Er zal ongetwijfeld een groot peloton atleten en atletes om 19.45 uur aan de start staan bij het laatste programmaonderdeel, de 5 en 10 kilometer. Een prachtige route wacht de deelnemers in het Aaltense buitengebied  met verharde wegen, zand- en bospaden. De 5-kilometerlopers zullen in de omgeving van het Walfort de bossen doorkruisen, terwijl de langere afstand een lus richting het Haartse grondgebied maakt.
Voor alle deelnemers is er na afloop een mooie herinnering. Daarna zijn er bij de jeugdlopen bekers voor de eerste drie aankomende jongens en meisjes. Sponsor GUV stelt voor de winnaars en winnaressen op de 5 en 10 kilometer waardebonnen beschikbaar.
                                                                                                                            Parcours 10km
http://www.ava70.nl/downloads/GUVRUN-10km-parcours.jpg
Klik voor een grotere weergave.
Voorinschrijving voor de G.U.V. Zomeravondrun is mogelijk via de site: www.ava70.nl. En de organisatie hoopt dat veel deelnemers daar gebruik van gaan maken. Op de wedstrijddag is inschrijving mogelijk in het clubhuis van AVA`70 vanaf 18.00 uur, tot een kwartier voor aanvang van de wedstrijd. De inschrijfkosten bedragen voor deelname aan de 1 en 2 kilometer is € 3,00 en bij de 5 en 10 kilometer € 5,00. De GUV Zomeravondrun is een mooie gelegenheid om vlak voor de vakantie de vorm te testen of (nog) een keer volle bak te gaan!
De G.U.V. ZomeravondRun morgen gaat waarschijnlijk wel door. 
Morgenavond is het licht bewolkt met eeen zonnetje maar het kan ook gaan regenen.
Mooi weer voor de loop: ongeveer 25 graden.

Meer informatie: houd de Ava'70 site goed in de gaten!

Inschrijven, doet u het nu ook nog! Bekijk via ''Wij doen mee'' wie u al zijn u al zijn voorgegaan.


Geen opmerkingen: