Misschien sta je op een foto op mijn site. Heb je dit liever niet, laat het dan weten.

woensdag 15 juli 2015

Aankondiging van de 5e KrampRun in Varsseveld


Een schitterende warme start op het Kerkplein in Varsseveld.

Op zaterdag 12 september a.s. organiseert Kramp met 4 running/atletiek-verenigingen uit de regio de 5e editie van een groot spektakel in Varsseveld. De KrampRun. Aan dit groot evenement in Varsseveld doen ruim 800 deelnemers mee en staan jaarlijks 4000 toeschouwers langs de kant.


Om 16:45uur starten de jongste deelnemers van 4 t/m 9 jaar. Die lopen een mooie route over 1km die gaat over de Burgemeester v.d. Zandestraat, pad langs de Aldi, Dames Jolinkweg en daarna 1 rondje om de Kerk en de finish voor alle atleten is op Kerkplein 1, naast de Wereldwinkel. Loop samen met je vader of moeder aan de hand of ga voor een podiumplek!

Een kwartier later starten de deelnemers 10 t/m 15 jaar die 2km lopen. Ze lopen hetzelfde rondje als de 1km maar dan 2x. Hier doen altijd veel deelnemers van de atletiekverenigingen aan mee. Het parcoursrecord staat op 6:10. Kort daarna, als alle uitslagen bekend zijn start de prijsuitreiking met prijzen voor nummers 1, 2 en 3 in de categorie.

Om 17:30uur begint het echte spektakel. 5km voor recreanten en bedrijven. Zij starten bij de ABN-Amro. Het uitkijkpunt van de dag. Ruim 600 deelnemers staan in een lange rij (wel tot de Action) voor de hekken te trappellen tot het startschot gaat. Zij lopen een pittig rondje langs de Dames Jolinkweg, de Breukelaarweg, de Kramp in, een mooie route op het Svedex terrein en via het Hofshuus en de Leneman een rondje om de Kerk te gemoed, dat is nog wel een stukkie. Dit parcours lopen zij 2x. Prijsuitreiking na de Toprun.

Om 18:30uur moet je zeker niet denken dat alles is afgelopen. Want hier zie je juist hoe hard mensen kunnen rennnen. De Toprun! Toppers van over heel Nederland en Belgie kijken al een jaar uit naar deze loop. Soms komen er zelfs mensen uit Kenia of uit Denemarken. De Dames lopen een mooi parcours van 5x de 1km. Dan zie je ze mooi steeds langs komen. Om 18:55uur is het de beurt aan de heren die het zelfde parcours als de Dames lopen. Voor de mannen is een limiet van 17 minuten en de Dames hebben 21 minuten de tijd.

De voorinschrijving loopt t/m de limiet van deelnemers. Dus schrijf je nu snel in! Bestel ook meteen een KrampRun-shirt voor maar 15 euro! Loop met een groepje van je werk of alleen. Probeer een persoonlijk record te halen. Informatie staat op wwww.kramprunvarsseveld.nl. Je startnummer incl. chip kan je vrijdagavond 11 september van 18:00uur t/m 20:00uur ophalen in het Borchuus van Varsseveld. Kan je een parcoursrecord halen? Kijk maar eens rond op de site van de KrampRun of de facebookpagina waar je ook de flyer, volledige routes of de sponsoren vindt!

Conclusie: dit mag je absoluut niet missen! Kom kijken of DOE MEE! 

Klik voor meer informatie op onderstaande links.
Geen opmerkingen: