Misschien sta je op een foto op mijn site. Heb je dit liever niet, laat het dan weten.

dinsdag 16 juni 2015

Aankondiging van de 13e en laatste Intratuinloop in Bredevoort

De flyer van de Intratuinloop
Op donderdag 18 juni a.s. organiseert AVA`70 de 13e en tevens laatste editie van de Intratuinloop. De wedstrijd is de eerste, van de in totaal 4 zomeravondlopen die de vereniging in 2015 op de wedstrijdkalender heeft staan. Het groene warenhuis, Intratuin Bredevoort, vormt het decor voor dit hardloopevenement, dat zich jaarlijks mag verheugen in een groot deelnemersveld. Uit de hele regio komen lopers en loopsters om deel te nemen aan de wedstrijd, die gekenmerkt wordt door de ongedwongen sfeer en gezelligheid. Dat er ook prestaties van formaat worden geleverd, is de afgelopen jaren wel gebleken, want het parcours leent zich voor prima tijden. Om de wedstrijd nog wat meer allure te geven, is speaker Henk Borgmeijer gecontracteerd om het evenement van deskundig commentaar te voorzien.

Om 18.55 uur wordt er gestart met het onderdeel  “sportief wandelen”. Er is een mooie wandeltocht van ongeveer 9 kilometer uitgezet door het prachtige buitengebied van Bredevoort. 
De jongste jeugd tot en met 9 jaar begint om 19.00 uur met hun hardloopwedstrijd. Het parcours, met een lengte van 1 kilometer, gaat over het terrein van de Intratuin. Om 19.20 uur vertrekken talenten van 10 tot en met 15 jaar en zij lopen 2 kilometer, eveneens over de zandpaden en verharde wegen rondom het tuincentrum. De plaatselijke jeugd van Bredevoort strijdt tevens om het kampioenschap van het vestingstadje en dat is een hele belangrijke titel, die er al meermalen voor heeft gezorgd, dat de wedstrijden ongemeen spannend waren.

De start van de 5 en 10 kilometer vindt plaats om 19.45 uur en de wedstrijd gaat over verharde wegen en bospaden in de mooie omgeving van het Walfort. Het parcours heeft een lengte van 5 kilometer en de 10 kilometerlopers en -loopsters leggen deze ronde twee keer af. De start en finish van alle wedstrijdonderdelen zijn op de parkeerplaats van Intratuin in Bredevoort. Er zijn prijzen voor de nummers 1, 2 en 3 per afstand en daarnaast is er voor alle deelnemers een mooie herinnering na afloop.

Voorinschrijving voor de Intratuinloop is vanaf heden mogelijk tot en met woensdag 17 juni a.s. 23.59 uur, via de website: www.ava70.nl. De betaling van het inschrijfgeld vindt plaats bij het afhalen van het startnummer. De organisatie hoopt, dat veel deelnemers gebruik maken van de mogelijkheid van voorinschrijving, zodat alle wedstrijdonderdelen tijdig van start kunnen gaan. Inschrijving is op de wedstrijddag, donderdag 18 juni, mogelijk vanaf 18.00 uur tot een kwartier voor aanvang van de wedstrijd bij het inschrijfbureau in de hal van het tuincentrum. De inschrijfkosten voor de deelnemers aan de 1 en 2 kilometer en de wandelaars bedraagt € 3,00 en voor de 5 en 10 kilometer € 5,00.

Het is overigens de laatste mogelijkheid om nog een P.R. te lopen op dit parcours, want er komt geen volgende editie van de Intratuinloop meer. Volgend seizoen verhuist het hele hardloopcircus naar de binnenstad van Bredevoort, waar een nieuw parcours zal worden uitgezet. Een enorm deelnemersveld zou een mooi gebaar zijn naar directeur Willy Heinen, die zich alle jaren een voortreffelijk gastheer toonde. Alle reden dus, om massaal aan de start te verschijnen aan deze laatste editie van de Intratuinloop!   

Klik voor meer informatie op onderstaande links

inschrijven

deelnemers

parcours

site organisatie

Geen opmerkingen: