Misschien sta je op een foto op mijn site. Heb je dit liever niet, laat het dan weten.

woensdag 20 mei 2015

GTM-loop journaal - 2 - Wedstrijdinformatie

Journaal 2: Wedstrijdinformatie

de start op de markt in Aalten

Zaterdag 6 juni a.s. wordt het vernieuwde centrum van Aalten weer omgetoverd tot een heuse atletiekarena. Dan vindt namelijk de 15e editie van de Gerard Tebroke Memorialloop plaats. Het hardloopspektakel van AVA`70 trekt jaarlijks honderden deelnemers naar het dorp en zij kunnen rekenen op de aanmoedigingen van het talrijke publiek. De start en finish vindt plaats op de sfeervol ingerichte markt in het centrum. 

PROGRAMMA:

17.15 uur: Intertoys Kidsrun, 850 meter (jongens en meisjes tot en met 9 jaar)

17.30 uur: Intertoys Kidsrun, 1700 meter (jongens en meisjes vanaf 10 jaar)

18.00 uur: 10 kilometer GTM-loop

19.15 uur: GUV 5 kilometerloop en businessrun

20.30 uur: Afterparty bij café Stegers


En alvast wat geheimpjes van de loop.......

De bekers bij de diverse afstanden worden deze 15e editie beschikbaar gesteld door Kees Schaak, directeur van Sportprijzenadvies. Al jaren is dit bedrijf aan de Gerard Tebroke Memorialloop verbonden, vandaar deze gulle bijdrage aan de jubileumeditie.De passage dwars door café Leuven is dit jaar toegevoegd aan de  GUV-RUN. Enkele jaren is dit het geval geweest en ook deze editie is dit overdekte gedeelte in het parcours opgenomen. Via de achteringang gaat het via de grote zaal en het café, om vervolgens via de hoofdingang de weg te vervolgen. Het aanwezige publiek en de muziek zorgen samen voor een prachtige sfeer en een enorme stoot adrenaline.Gastlid van AVA'70, Gertjan Wassink heeft toegezegd te zullen starten bij de 15e editie van de GTM-loop. De symphatiek atleet uit Varsseveld maakte onlangs zijn debuut op de marathon in Rotterdam met een tijd van 2.17.34. Gertjan liep in Aalten al eens 29.52 en zal er dit jaar alles aan doen zijn PR van 29.27 te verbeteren.


Het is de organisatie gelukt om alvast een topper voor de 15e GTM-loop te strikken en dat is niemand minder dan speaker Henk Borgmeijer. De spraakwaterval uit Dalfsen is al vele jaren van de partij bij het Aaltense hardloopfestijn en zegde ook voor deze jubileumeditie graag toe. Met zijn enthousiaste wijze van speaken zorgt hij bij de finish altijd weer voor lachende gezichten, zowel bij de atleten en atletes, maar zeker ook bij het publiek !

 Meer verklappen ze niet.

 Zien hoe geweldig vorig jaar was?
Bekijk de aftermovie 2014!

Alvast vooruitkijken? www.gerardtebrokeloop.nl

Bron: www.gerardtebrokeloop.nl


Donderdag 21 mei komt journaal 3 op mijn site.

Geen opmerkingen: