Misschien sta je op een foto op mijn site. Heb je dit liever niet, laat het dan weten.

maandag 14 maart 2016

Aankondiging van de 25e Paasloop in Lichtenvoorde

Flyer gemaakt van de Paasloop in Lichtenvoorde 2016

Op zondag 27 maart a.s. organiseert Lopersgroep'90 alweer de 25e editie van de Paasloop, aan de Varsseveldseweg in Lichtenvoorde. Een leuke loop door de natuur om op 1e paasdag sportief bezig te zijn tussen het eieren zoeken en de brunch door....

Bij de korte afstanden loop je door de woonwijk en het mooie Flierbeekpark. Daar is genoeg ruimte en dus voldoende gelegenheid je aan te laten moedigen door ouders, kinderen, familie en andere supporters. Om 10:00uur vindt de 1.500m plaats, en 10 minuten daarna de 2.500m.

Om 11:00uur starten de 10-kilometer lopers en om 11:10uur de 5km. Zij gaan ook langs het Flierbeekpark en daarna lopen zij mooi richting de ''Vennebulten''. Bij de finish staat de spreekstalmeester de deelnemers warm op te wachten, waar ook zeker een aantal toeschouwers staan.

Inschrijven en startnummer afhalen kan alleen terplekke, op de wedstrijddag zelf, op de start en finish-locatie, bij het clubgebouw van Litac: ,,de Zandschoppe''. Hier kun je ook gebruik maken van douches.

Prijzen zijn er voor de nummers 1, 2 en 3. Voor meer informatie, foto's en de uitslagen van vorige jaren, zie de site van Lopersgroep'90, de organisatie. 

Geen opmerkingen: