Misschien sta je op een foto op mijn site. Heb je dit liever niet, laat het dan weten.

woensdag 23 maart 2016

The Passion in Amersfoort 2016

Dit jaar vindt ''The Passion'' plaats in Amersfoort, met hoofdrol speler Martijn Fisher.

Op Witte Donderdag (donderdag 24 maart 2016) staat er voor de 6e keer ergens in Nederland weer een mooi decor plaats, in het kader van Jezus, vlak voor Pasen. '"The Passion'' vindt dit jaar plaats in Amersfoort.

BN'ers
Door een aantal BN'ers wordt het paasverhaal elk jaar weer mooi in beeld gebracht. Dit jaar kun je dit zien op het Eemplein, waar later op de avond Jezus aan het kruis wordt gebracht. Want op Witte Donderdag vieren we dat Jezus aan het kruis gaat en sterft.

Locaties
Aan bijvoorbeeld de Grachten (het laatste avondmaal), de Skatebaan Vathorst (de binnenkomst van Jezus) en natuurlijk op het Eemplein worden bijzondere stukken uit het verhaal gespeeld. Je kunt zelf ook meehelpen om het kruis te dragen!

Rollen
Martijn Fischer (op de foto) speelt dit jaar Jezus. En in de promo kun je al zien dat het weer spannend wordt. Lennette van Dongen vertelt dit jaar het verhaal live, nu ook voor KRO-NCRV, en Sofie van de Enk doet verslag. Verder zullen nummers als: ,,de dag zal maar komen'' (wordt gezongen door de gemene Petrus) en Geef mij een naam, van de 3 J's, gezongen worden door Martijn Fischer.

Controle 
 Er is extra controle bij ''The Passion'' in Amersfoort. Omdat het zo'n groot evenement is controleert de politie jassen, tassen en andere spullen, i.v.m. de heftige aanslagen in Brussel.

Er is plaats voor 20.000 à 25.000 bezoekers op het plein vlak bij het station.

Allemaal kijken naar een prachig mooi paasverhaal, donderdag, om 20:30uur, op NPO 1!

Klik op de links voor meer informatie, van bijvoorbeeld alle rollen. Bekijk ook de spannende promo! 
Voorbereidingen in volle gang

Geen opmerkingen: