Misschien sta je op een foto op mijn site. Heb je dit liever niet, laat het dan weten.

donderdag 6 september 2018

Kramp Run 2018 (6) - Voorbereidingen in volle gang

De goodiebags en startnummers zijn klaar voor gebruik

Op zaterdag 8 september 2018 is het weer zover. Dan is Varsseveld de hardlooparena van Nederland tijdens de 8e editie van de Kramp Run. Hierbij nog wat laatste informatie over deze Achterhoekse hardloopwedstrijd.

Voorbereidingen in volle gang
Zo’n evenement is niet zomaar geregeld, daar komt veel bij kijken! De mensen van Estinea hebben topwerk geleverd. Zij hebben alle goodiebags, met daarin de unieke bidon van Bronkhorst High-Tech BV, gevuld en deze zullen na afloop van de races worden uitgedeeld aan de deelnemers. Daarnaast ook een dikke duim voor een 5-tal organisatieleden die woensdagavond alle startnummers heeft gesorteerd.

Inschrijven KidsRun en TopRun kan nog
Het is alleen mogelijk om gebruik te maken van de voorinschrijving, dus geen na-inschrijving! Inschrijven voor de KidsRuns en TopRuns kan nog t/m vrijdag 7 september of tot het maximaal aantal deelnemers bereikt is. Ga naar de website, klik op de inschrijfknop en doe mee!

Waar kan ik mijn startnummer ophalen?
- Vrijdagavond 7 september tussen 18:00 uur en 20:00 uur in ‘t Borchuus in Varsseveld.
- Zaterdagmiddag 8 september tussen 15:30 uur en 17:00 uur in de Van Pallandthal in Varsseveld. Dit is voor de jeugd en de recreanten. De businessrunners kunnen hun startnummer tussen die tijden ophalen in de Grote kerk.

De startnummers zijn verzorgt door MYLAPS Event Timing. Aan de startnummers (verzorgt door MyLaps zit een chip bevestigd, die de nettotijd van de loper klokt. De uitslagen zullen dezelfde avond online komen.

Parcours
Het parcours van de Kramp Run loopt vanaf het Kerkplein, de start en finish, door en rondom het centrum van Varsseveld. De deelnemers aan de KidsRuns (1 of 2 ronden) lopen dezelfde ronde als de deelnemers aan de TopRuns (5 ronden). De BusinessRun en RecreantenRun voert de deelnemers over het industrieterrein en met een lichtshow en muziek door de hallen van Svedex en Kramp. De lopers zullen 2 rondes afleggen, met doorkomst bij het Kerkplein.

Programma zaterdag 8 september
16:45 uur - KidsRun 1 kilometer (jeugd t/m 9 jaar)
17:00 uur - KidsRun 2 kilometer (jeugd t/m 15 jaar)
17:20 uur - Prijsuitreiking
17:30 uur - BusinessRun 5 kilometer
17:30 uur - RecreantenRun 5 kilometer
18:30 uur - TopRun Dames 5 kilometer (limiet 21:00 minuten)
19:00 uur - TopRun Heren 5 kilometer (limiet 17:00 minuten)
19:30 uur - Prijsuitreiking

Alle wedstrijdinformatie is te lezen op www.kramprunvarsseveld.nl.

Geen opmerkingen: