Misschien sta je op een foto op mijn site. Heb je dit liever niet, laat het dan weten.

zaterdag 6 augustus 2016

AVA'70 organiseert de 5e Twee Bruggenloop in Winterswijk

  
Twee Bruggenloop 2014
 
Op dinsdag 16 augustus a.s. vindt de vijfde editie van de Twee Bruggenloop plaats. Deze wedstrijd wordt door AVA'70 en i.s.m. Vakantiepark de Twee Bruggen, op het vakantiepark gehouden. Een mooie wedstrijd dat zich jaarlijks mag verheugen op tallen lopers en toplopers, maar ook op vakantiegangers.

Het sportieve evenement start 16 augustus met een wandeltocht van ongeveer 9 kilometer door het prachtige buitengebied van Bredevoort, Miste en Corle. Tussen 18.00 uur en 18.30 uur start je dan bij Restaurant de Schoppe.

Om 19:00uur start de jongste jeugd (t/m 9 jaar) bij Vakantiepark Twee Bruggen. Zij leggen 2 rondjes van 500 meter af over het vakantiepark. Om 19:15uur is het de beurt aan de jeugd 10 t/m 15 jaar, zij leggen 2km af: 4 rondjes van 500 meter. De jeugd wordt aangemoedigd door het publiek en speaker Henk Borgmeijer.

 Ongetwijfeld zullen er om 19:30uur tallen lopers verschijnen aan de wedstrijd over 6 kilometer. Ook als je een prachtige tijd wilt neerzetten op de 10 kilometer kan dat! Gelijk na het startschot trekt het lange peleton atleten en atletes over het vakantiepark en via zand- en bospaden, loopt het peloton in de richting van Bredevoort. Het parcours gaat vervolgens om recreatiegebied de Slingeplas heen en daarna weer op weg naar de Twee Bruggen. De deelnemers aan de 10 kilometer lopen een extra lus door het fraaie Klooster. Ook zij finishen nabij restaurant ''de Schoppe'' op het vakantiepark. Ook deze lopers worden warm aangemoedigd door applaus en topspeaker Henk Borgmeijer.

 Voor alle deelnemers is er bij binnenkomst een fraaie medaille en daarnaast zijn er prijzen voor de nummers 1, 2 en 3 per categorie. Doe je mee aan de jeugdafstand, dan kun je na de wedstrijd een lekker ijsje ophalen. De winnaars van de 6 en 10km kunnen ook mooie prijzen verwachten.

Er wordt aangeraden om voor in te schrijven via www.ava70.nl (t/m 15 augustus). Dit helpt u en de organisatie voor minder stress, en kunt u ter plekke betalen en u nummer ophalen. Inschrijfkosten zijn voor de jeugdafstanden en wandelaars €3,- en voor de 6/10km €5,-.

 Op www.ava70.nl vindt u alle informatie, er is een blok aangemaakt waar u alle informatie kunt vinden. Mis dit niet, en doe lekker mee! Houdt de AVA-70 site in de gaten voor de laatste inlichtingen!

Geen opmerkingen: