Misschien sta je op een foto op mijn site. Heb je dit liever niet, laat het dan weten.

woensdag 24 augustus 2016

Aankondiging van de 6e Kramp Run in Varsseveld

De start van de 4e editie (foto Maikel Sellink)

In Varsseveld vindt op zaterdag 10 september alweer de zesde editie van de Kramp Run plaats. Een mooi Achterhoeks sportspektakel onder leiding van Atletiekverenigingen Argo, AVA'70 en Atletico'73 en toploper Gert-Jan Wassink.

Om 16:45uur starten de jongste lopers (jeugd t/m 9 jaar) vanaf het Kerkplein voor hun 1 kilometer. Een kwartier later is het de beurt aan de 10 t/m 15 jarigen die 2 kilometer lopen. De 1 kilometer gaat 1 ronde door Varsseveld, en de 2km deelnemers lopen 2 rondes, na het rondje om de kerk staan tallen supporters aan te moedigen langs de kant. Met aansluitend prijsuitreiking bij het Borchuus. Als ouder mag je meelopen.

Om 17:30uur gaan honderden deelnemers van start voor de business en recreantenrun van 5km, met een groot deel over het industrieterrein. Hieraan kun je ook als team van 4 tot 7 lopers meedoen, of gewoon induvidueel. 2 rondes van 2 en een halve kilometer. 

Om 18:30uur vindt een groot spektakel plaats. Varsseveld houdt nu een TopRun, met eerst om half 7 de vrouwen, en om 7 uur de mannen. Loop jij bij de mannen 5km onder de 17 minuten of bij de vrouwen 21 minuten in 5km, doe mee! En denkt u, kan het wel onder die limiet, natuurlijk. Met o.a. Gert-Jan Wassink en Jasmin Hillebrink. De lopers kun je als publiek ook mooi voorbij zien komen. Ze vlammen 5 rondes van 1 kilometer, op het parcours van de kidsrun. Deelnemers uit de Achterhoek of de Liemers strijden om het Achterhoeks Kampioenschap.

Doe je mee aan de KrampRun, dan heb je zelf een fijne ervaring, maar ook anderen. Kramp Run steunt Kanjers voor Kanjers met geld voor Manege Zandewierde in Nieuw-Wehl. De manege is gericht op mensen met een lichamelijke beperking en zorgt voor speciale pony's en paarden.

De inschrijving zit bijna vol, alleen inschrijven voor de Toprun en de Kidsrun kan nog, maar in een beperkte tijd, wil je meedoen, doe het snel!

Je kunt alleen voorinschrijven!

Alle info en inschrijven: www.kramprunvarsseveld.nl

Geen opmerkingen: